Ben cg motoru 200cc'ye çıkarıp Lpg takmayı düşünüyorum ama lpg tankını nereye takarım bilmiyorum, arka çanta içinde bi sürü alet edevat oluyor motor yolda kalırsa acil yardım yapmak için.
Mondial var da, ayda 100tl kâr ettirecek kadar gezemem ya. 70-80 lira benzin yakıyorum ortalama olarak bir ayda.lpg taktırıp her ay 100 tl kar etsen zaten motorun parası 1 yılda çıkıyor. Sende cg motor hangi marka vardı?
ben avatar resmimdeki kle yi yaklaşık 1.5 yıldır tüplü kullanıyorum.. normalden biraz fazla ısınıyor tek sorun bu.. zaten tüp otomobildede daha fazla ısıtıyor..
lpg motorda pek fark etmedi ben takdım kalkışlarda da sıkıntı oldu 600 lük makinada 3000 km yolda 150 tl fark etti sadece kalkışta benzindeki enerjiyi veremediği için debriyaj zorlanıyor o yüzden motordan söktüm daha ufak cc lilerde randıman vermişti 250 cc motorda iyiyidi . şu anda en çok kaç cc de kulanan var lpg yi
İŞİ BİLENE UYGULATABİLİRSİN. Kendin deneme sakın. Bahsettiğin modelede daha önceleri uyguladılar. Yöresel ve usta faktörü fiyatlarda değişken olur. Mesela ben 700 tl ye 4 günde taktırdım.mondıal 150 mc-x uygulayabılırmıyız. ne kadara mal olur.
yakıt masraflarında %50 karlı oldu mu? nasıl tuketim?
700tl lik fark kaç bin km kullanımdan sonra çıkıyor. ortalama 40 50bin km lpg kullanmak gerek galiba. eğer öyleyse değmezki