- Motosikleti
- Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
- Konu Yazar
700cc sanıyordum konu bg hesabı yapıyorsak başka tabi.tenere 90 beygir mi![]()
700cc sanıyordum konu bg hesabı yapıyorsak başka tabi.tenere 90 beygir mi![]()
En güzel cevaplardan biri bize bunlar da lazım işte savaşmayın gülüşün.
Katılıyorum ama sanal sosyal çevremizde sanki çok daha fazla vakit geçiriyoruz artık, gerçekten asıl önemli olan reel yaşantı ama hayatlarımızın 3/2 si sosyalleşeceğimiz mecralarda geçiyor sankisosyal medyada içerik üretip eleştiriye kapalı olmak bence yanlış
beğenmeyenler de elbet olabilir dijital ortamda kimse kimseye düşman olamaz sonuçta sanal alem adam sana taş atsa sana erişemez küfür etse erişemez ateş etse erişemez yani yazılanları görmezden gelip ya bu cahil ne diyor deyip dislike yapar geçersin our biter.
önemli olan kendini piskolojik ve ruhsal olarak hazırlayıp gerçek hayattaki cahil cühela kesimle nasıl mücadele edeceksin onu düşün bence reel deki yaşantı daha sıkıntı
tek kare ile en net özet eline sağlık hocambu konuda da dövüş çıksın da dalalım diye hazır kıta bekliyoruz
![]()
BU kadar yoğun sosyal medyada takılıyorsan bence bu daha da sıkıntı çünkü artık normal hayat akışını sosyal medya gibi sanıyorsun yani normal olmayan şeyi normal gibi algılıyor beyinKatılıyorum ama sanal sosyal çevremizde sanki çok daha fazla vakit geçiriyoruz artık, gerçekten asıl önemli olan reel yaşantı ama hayatlarımızın 3/2 si sosyalleşeceğimiz mecralarda geçiyor sanki
tek kare ile en net özet eline sağlık hocam![]()
Hocam genel konuştum öyle bişey mümkün değil şahsen yaş baş almış insanlarız ama bahsettiğim o değil tamamen genelleme.BU kadar yoğun sosyal medyada takılıyorsan bence bu daha da sıkıntı çünkü artık normal hayat akışını sosyal medya gibi sanıyorsun yani normal olmayan şeyi normal gibi algılıyor beyin
gençler için en büyük sıkıntı bu sosyal medyada uzun süreler geçirmek