Biraz evvel motor aldım.

:) merhaba arkadaşlar az evvel 1997 model mz 125 cc aldım.enteresandır ben 2 zamanlı biliyordum makina 4 zamanlıymış.Pek sevindim.yalnız km ve devir saatinin galiba telleri kopuk.birde üst kapak contasından yağ atıyor.Yorumlarınız bekliyorum 4 zamanlı olduğuna göre çok yakmaz değilmi.Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler.:p

hayırlı olsun kardeş güle güle bin ama kask takmayı unutma sakın

Hayırlı olsun..Evet 4 zamanlı 2 zamanlıya göre az yakar..:) Bence kaç km hız yaptığını görmek istiyorsan yaptır km saatini:)

hayırlı olsun dostum güle güle kullan mz iyidir bakımını yaptınmı üzmez seni
duygularını anlayabiliyorum bende bu gün ikinci motorumu gv250 hyosung aldım sevindirik oluyo insan :cherry:

sana katılıyorum musturaki bende pzt aksami bir kymco golddink 150 aldım harbi sewindirik oldum

hayırlı olsun 125cc 4 zamanlı yakıtta sorun çıkarmaz sana. hava filtresini sık temizlersen daha az yakar

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız sorunsuz kullanman dileğiyle:rendeer:

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler 4 zamanlı 97 model bende ilk defa duydum ama güzel motordur mz ler kazasız belasız sürüşler diliyorum tekrar

yaw bu kadar insan hayırlı olsun dedi iyi hayırlı olsunda hiçmi motor bilginiz yok yaw 4 zamanlı mz yok ve hiç üretilmedi senin mz in motoru değiştirilmiş büyük ihtimal eski motor bitti veya dağıldı sahibide çıkma bir 4 zamanlı titan veya kanuni motoru bulup takmış gözüken bu ama önemli olan bu motoru ruhsata işletmişmi eğer motor ruhsata işlememişse bir motosikletli poliste seni durdurursa o motorun sesinden hemen anlar motorun değiştirilmiş olduğunu ve motor seri numarasına bakar ruhsatta eğer işlenmemişse 4 zamanlı motor ruhsata o zaman vay başına gelenler

arkadaşlar motorun seri numarasına baktım buz gibi kanuni motoru ayrıca 97 de hatırlıyorum çıkardılar böyle bir motor.125 lik.ruhsattada motor seri numarası tutuyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olurmu yaww .

Sene 90-91 o zamanlar iyi hatırlıyorum gazete reklamlarında 4 cycle diye yazıyordu. Biz tabi anlamıyorduk.

Hoş o zamanlar meze diye okunuyordu bu motorlar. Hey gidi günler heyy...

arkadaşım bu başlık polemiklerle dolu tartışma başlığı olmadan şu makinenin bir fotoğrafını yükler misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar