- Konu Yazar
Ben M.S.G.S.Ü öğrencisiyim çok fazla boş bir vaktim yok malum havalar soğudu motoruda garaja çektik .. Motosiklet ile ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum mekanik anlamda her şeyi demişken kapabildiğim kadarıyla.. Şöyle bir ricam olucak sizlerden boş kaldıgım zamanlar içerisinde kendine yardımcı olabilceğim çırak şeklinde, bir şeyleri ufak ufak öğrenebilceğim bir yer arıyorum , aranızda illa ki vardır kendi yeri olan veya samimiyetine güvendiğiniz bir kaç yer tanışıklığımızı sağlayıp hem ustayı hem beni mutlu ederseniz çok memnun olurum..
** Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum Allah bu zorluklar altında çalışan motosikletli kardeşlerime abilerime kolaylık versin , işiniz rast gitsin.. :rendeer::rendeer:
İstanbul - 4. levent'te oturuyorum göz önünde bulundurursak sevinirim.. Sevgilerim ve saygılarımla..
** Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum Allah bu zorluklar altında çalışan motosikletli kardeşlerime abilerime kolaylık versin , işiniz rast gitsin.. :rendeer::rendeer:
İstanbul - 4. levent'te oturuyorum göz önünde bulundurursak sevinirim.. Sevgilerim ve saygılarımla..