- Konu Yazar
Merhabalar bu forumun yeni sayılır üyelerindenim illaham sohbet ettiğim insanlar olmuştur ama uzun süredir yoktum bir kaza geçirdim anlatayım dedim d100 karayolunda seyir ederken Bi tırı sollama ya kalktım gayet normal bir şekilde ama turcı uyuyormuş bildiğin Bi anda üstüme geldi gaza bassam motor yavaş frene bassam tutmaz Bi heyecan kendimi bariyeri attım bide nasıl olsa köyden dönüyorum diye 20 km diye ekipmanda takmamıştım sadece kask vardı kendimi bariyeri vurup karşı şeride uçtum tabi TIR devam etmiş adam ne yaptığının farkında bile değil belki hala uyuyordur
bacağım ve sırtımda sürtünmeden yanıklar var tarak kemiğim dede kırık oldu şükür yaşıyoruz tabi motor da gitti hastaneydi iyileşmeydi aileydi derken foruma girmedim birazda ders oldu bana 20km diyip küçümsemicekmişiz adam olup ekipman giyecekmişiz bide Bi tırı 125cc ile sollamadan önce en kötü 20 30 s saniye izlemek lazım şükür ayaklandıkta ailemiz artık izin vermiyor ne yaparız artık bilmem zaten bu yıl yks hazırlığına başlicam artık üniversitede çalışıp alırız e haliyle onlar korktu Bi daha yaklaşmazlar