Ya her klasik vede bişey bilmeyen ülke insanı gibi,hemen suç hükümete atılmış...
Sanki bundan önceki hükümette benzin bedavaydı...
Düzen bozuk arkadaşlar,asırlar önceden yapılmış planlar uygulanıyo,olayın hükümetle alakası yok...
Onlarında yetkisi yok...
Benim kanaatim...
Petrolun varili yurtdışı piyasalarda arttığında otomatik zam yapanlar bunlar değil mi, şimdi bahaneleri ise 6 ayda geliyor o petrol o yüzden düşmüyor. Bu ülkede vergi oranlarını kim belirliyor, 5 senelik deprem vergilerini ısrarla hala uzatanlar kim, devlet yönetiminde ki petrol ve türevleri üreten firma ve fabrikaları, rafinerileri satanlar kim... Bence direkt bu hükümet suçlu

r:
Ben bu ülkede yaşıyorsam, vergi veriyorsam hesabını hükemete sormam ve suçlamam en büyük hakkımdır.Yılda 10 milyar ortalama vergi veriyorum, Aralık bordromda 9,975 olmuş yani bu sene 10.000 ini de aşacağım, Bu sadece maaşımdan kesilen, peki geri kalan 20.000 YTL yi direkt cebimemi attım, tabiki de hayır; %18 ile 45 arası vergili ürünleri kullanıyoruz hatta %110 olanı da var ( benzin mesela, cep telefonu, internet, haberleşme vs... ) ortalama %25 diyelim.5.000 YTl de dolaylı vergi verdim. Ödediğim vergi yıl bitmemesine rağmen 15.000 YTL ye ulaşmış ve devletimin bana verdiği ne; özel sandığa tabiyim, devlet hastanelerinde indirimim yok, eczaneler bana bedava ilaç vermiyor, hiç bir devlet hizmetinden faydalanmıyorum.
İliğime , kemiğime kadar yıllık kazandığımın yarısını evet yarısını haraç olarak ödüyorum. Peki bana karşılığında ne veriliyor, güzel yollar mı, motorumun güvenliği için güzel otoparklar mı, trafik magandalarının eğitimi için mi harcanıyor, aracı çalınanların aracını hemen buluyorlar mı? Yeterli devlet hizmeti alıyor muyum? Hayır hayır hayır, hiç bir şey vermiyor bana bu hükümet, en çok zoruma giden benim paramla partizanlıklar yapılması...
Ve bunun hesabını bu hükümete devlete sormak benim en büyük hakkımdır...