Bir yazlık eldiven meselesi

Motosikleti
FAZER 8
Kullanmakta olduğum eldivenlerim Alpinestars SPX Air Carbon kısa modeli. Bu ikinci kere aldığım eldiven çünkü uygun fiyatlıydı. Fakat şu sıralar yine eldivende problemler çıkmaya başladı ve yeni bir eldiven ihtiyacımı doğurdu. Bir daha Alpinestars eldiven almam ve önermem. Cidden eldiven 3 ay kullanımdan sonra tamamen benim çabam ile ayakta duruyor. Terzim bir kaç kere tadilat yapmak zorunda kaldı.

Bende yine bu koruma seviyesinde lakin daha sağlam bir eldiven arayışına girdim. Alpinestars markasından başka hangi eldivenleri önerirsiniz? Max ₺4500 seviyelerinde arıyorum. Held ve Shimalar uygun gibi geldi lakin Revitlerin striker modelleride güzel gibi duruyor.

revit eldivenim var, 8-9 yıldır kullanırım, daha bir yeri patlamadı sökülmedi. elim üst kısmı yani güneş gören tarafında deri ağardı sadece.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Revit Metric kullanıyorum. Sizin beklentileriniz nedir bilemiyorum ancak yazlık eldiven olarak oldukça memnunum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Revit Mosca

7 sene kadar SP1 Air Carbon kullandım, son zamanlarda artık parmakta dikiş sökükleri olmuştu ki normal geliyor bana. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. 3 senedir de GP Plus var ayrıca, onu bir süre sokakta kullandım ama artık sadece pist için ayrılmış durumda. O da sapa sağlam duruyor. 3 ayda dağılmak, tadilat gereksinimi falan bir gariplik var bu işte yaw.

Held benim de radarımda, bu sene başka bir eldiven daha almasam bir tane Held denemek istiyordum çünkü içteki kanguru derisinin inceliği çok iyi hissiyat sağlıyor. Bir de bu sene FC Moto'dan Bogotto aldım, mal güzel onlara da bakabilirsin ama benim elimle kalıbı bir türlü tam istediğim gibi oturmadı o yüzden satıcam muhtemelen.

Ktm Tourrain V2 WP Eldiven

2 ayri sitede var.birinde s birinde m ve large var.
ktmde indirimdeydi 2100 stok bitti.simdi 3300
deri ve konforlu

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Her sürüşte ayrı bir heyecan!

seffaf-tek-kullanimlik-poset-eldiven-100lu-paket-eldivenler-2961-26-B.jpg

Eldivende beden seçerken neye dikkat etmek lazım , 8cm enden ölçtüm ama m beden İnternetten sipariş verdiğimde parmak uçları hafif rahatsız ediyor gibi..

Eldivende beden seçerken neye dikkat etmek lazım , 8cm enden ölçtüm ama m beden İnternetten sipariş verdiğimde parmak uçları hafif rahatsız ediyor gibi..

Demek ki bedenin L

L beden stok bulamıyorum revit mosca yazlık modelinde :) ama parmaklarım ince uzun zaten L olacağını sanmıyorum

Yardımcı olmaya calıstıgım baslıkta cevap vermemiştin o yuzden kendi basınasın genc adam :mrgreen: O zaman da M bulamıyorum demiştin..

Bende 4 mevsim bilekli Alpinestars Sp-8 v2 vardı. Genel olarak memnunum. 117 ile arabanın arkasına girdiğimde dainese pantolon alpinestars t jaws jacket bide o eldivenler vardı. Düşünüyorum o montla omuzum mosmor olduysa o mont olmasa durum ne olurdu. Elimde çizik yoktu

Motosikleti
FAZER 8
Genelde eldivende M kullanırım ama son sefer aldığım M beden eldivende dikiş izleri çıktı ellerimde 20-25 dk kadar kullanınca. Bu normal değil dediler ama bilemedim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Held benim de radarımda, bu sene başka bir eldiven daha almasam bir tane Held denemek istiyordum çünkü içteki kanguru derisinin inceliği çok iyi hissiyat sağlıyor. Bir de bu sene FC Moto'dan Bogotto aldım, mal güzel onlara da bakabilirsin ama benim elimle kalıbı bir türlü tam istediğim gibi oturmadı o yüzden satıcam muhtemelen.

Held Desert 2'yi geçmişte 3 ay içinde parçaladım. Yamaladım, yamaladığım yerler bile parçalandı. Hissiyat güzel ama dayanıksız.

Knox Orsa mk3 aldım ben geçen ay, 4780 e. Memnunum, güzel. Bu kadar çok para vermek istemiyordum ama, bu knox markası çevirmeli sıkmalı bilek bağlantısı falan, bi heves ettim aldım, hissiyatı güzel. Önce sıkıyordu elimi, 1 ay geçti açıldı, m beden daha iyi oturuyor elime ama parmakları uzun kalıyordu, s beden aldım, sıkıyordu elimi ilk günler, şimdi esnedi biraz iyi oldu. üç beş ayda dağılmazsa iyi. Yazlık eldiven ya, çok dayanıklı hissi yok gibi ama, bakalım, 2 sene kullabilirsem iyi.

revitin aliexpresste satılan çakmaları bile baya dayanıklı, bendeki eldiven 7 yıl oldu hala kullanıyorum.

Held Desert 2'yi geçmişte 3 ay içinde parçaladım. Yamaladım, yamaladığım yerler bile parçalandı. Hissiyat güzel ama dayanıksız.

Allah allah bu da garibime gitti şimdi, arkadaşım 2-3 sene kullandı sonra motoru sattı falan da sağlam duruyordu eldiveni.
Konuyu açan arkadaşın da astars parçalanmış, benimki baya dayandı. Bi piyango var sanırım bu işte =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar