- Konu Yazar
Yer Adana eski Vilayetin Önündeki Göbek...Meşhur TaşKöprünün bulunduğu uç. Gerçi Taş Köprünün yeni restoresinden sonra eski hali kalmadıya. Konumuz bu değil... Bir Yamaha YBR 125 Motor Yanımızdan gecti .Biz de hanımla işe doğru motorumuzla ilerlemeye çalışıyoruz... İlerlemeye çalışıyoruz diyoruz çünkü Tarım İl Müdürlüğünün önündeki yoldan caddeye bağlanan yol çok tehlikeli Özellikle dolmuşların belediye otobüslerinin, halk otobüslerinin yoğun olduğu ve dönüş noktası... Tabii ki birde Adana'lı formula 1 şoförleri eklenince tam bir cehennem... Biz güç bela göbeğe ulaştığımızda Yamaha motoru yerde gördüm. Dayanamadım sinirlendim "Trafik Teröristi" diye bağırdım. Çünkü Arkadaşı arkasından gelen Dolmuş sıkıştırmıştı. Birde işte o dünyaya bedel Yaya yola motorun önüne fırlamıştı... Garibim motor kullanıcısı yayaya çarpmamak ve çarpılmamak için, Freni yaparken kontrolü sağlayamayıp yere düştü. Arkasındaki bayanla birlikte... Çocuk ayağa kalktı sinirle kaskı yere vurdu... Bende motorumu sağa çekip duruma baktım. Neyse ki kimse incinmemişti...Sadece motorun Farında biraz çizik ve Düştüğü yöndeki sinyal Lambasının camı kırılmıştı.... O zaman neymiş? Bir yaya dünyaya bedelmiş... Daha dikkatli kullanmak gerekir Motosikleti... Trafik Teröristleri arasına yayalarıda koymak lazım...Yaya geçidi duruken göbekten araçların önüne atlayan yayaları...Aman dikkat arkadaşlar