Bir Yardim Lütfen!!!!!!

Bir ailenin çöküşü ve karamsarlık içinde yaşamaya çalışmak,hayatın zorluklarına direnmek... Bu nasıl birşey, nasıl bir duygu ancak yaşayan yada yaşayanların yakınları anlayabilir.Anlatacağım Hikaye birçok insanın tanık olduğu şeyler aslında, yaşamın içinde olan şeyler.
Ailece tanıştığım, çok sevdiğim,çok dürüst, onurlu, kişiliğinden asla ödün vermeyen,çalışkan,dürüst, içindeki yaşam sevincini hiç kaybetmemiş, güleryüzlü,sempatik, 25 yaşında ve dünya tatlısı 3.5 yaşında bir oğlu ile allahtan başka yardım edecek kimseleri olmayan bir bayan kardeşimiz.
Eşinden çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmış (şiddet,içki,kumar vb.) çocuğuyla birlikte onuruyla ve namusuyla yaşamın tüm zorluklarına göğüs germeye çalışmaktadır. Tüm duyarlı Motorsever dostlarımdan belki etrafımızda tanıdık yada kendi iş çevrelerimizden iş verebilecek insanların olduğunu düşündüğüm için bu topiği açmış bulundum.Bu kardeşimiz kişiliği ile, konuşmasıyla, modern giyim tarzı ile çalıştığı işyerini temsil yeteneğine sahip niteliktedir. Lise mezunu olup bilgisayar kullanabilmektedir. Bunun dışında iş tecrübesi olarak kısada olsa sekreterlik, müşteri temsilciliği gibi işlerdede çalışmıştır. İkamet yeri Küçükköy/Gaziosmanpaşa'dir.İstanbul merkez semtlerinde tek bir vasıtayla ulaşabileceği bir işyeri yada servisi olan bir işyeri bulunursa dünyanın en mutlu insanı bizler sayesinde olacaktır. Ben kendisine güvenirlilik açısından kefil olduğumu iş için yardım edecek duyarlı arkadaşlarada şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum.
İlgilenen arkadaşlar bana msn adresimden, özelden yada 0535 9271141 nolu telden ulaşabilirler.:rendeer:

Son düzenleme:
Merhaba aklıma bir fikir geldi ama ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum.Eralp TEREM ismini hiç duydunmu ???Yada şöyle sorayım bu arkadaş motosiklet mağazasında çalışabilirmi??

Son düzenleme:
Merhaba aklıma bir fikir geldi ama ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum.Eralp TEREM ismini hiç duydunmu ???Yada şöyle sorayım bu arkadaş motosiklet mağazasında çalışabilirmi??

Yeterki ortam müsait olsun. Birde yer olarak önemli tabiki ikamet çook fazla uzak değilse yada tek bir vasıta ile ulaşabilirse neden olmasın. İlgin için teşekkürler.:rendeer:

Tamam.int. sorun var anca döne bildim sana.Ben bir sorayım birazdan dönerim sana yada Eralp abiye bu konuyu okutayım olmazsa o senle irtibata geçer.Umarım yardımcı olurum.Görüşürüz.

Bu yaptığın çok güzel bir davranış, tebrik ediyorum seni. İstanbul'a elim fazla uzanmaz ama tanıdıklara sordururum uygun durumda iş var mı bildiğiniz diye. Helal olsun ne diyeyim :wiinkk:

Tamam.int. sorun var anca döne bildim sana.Ben bir sorayım birazdan dönerim sana yada Eralp abiye bu konuyu okutayım olmazsa o senle irtibata geçer.Umarım yardımcı olurum.Görüşürüz.

Sağolasın kardeşim umarım bir iş olanağı sağlanır kardeşimize. İlgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkürler bu arada.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba inş. yaa du bakalım bısıler ayarlarız elbet:wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
jameika34 arkadaşım,yaptığın şey,çok gurur verici bir davranış.inan şu anda epeyi duygulandım.insan olduğumuzu hatırlatan bir davranış.umarım en kısa sürede kardeşimiz kendisi için hayırlı bir iş bulur yada mt aracılığıyla bulunur.ADANA'dan hepinize sevgilerimle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elimizden geleni yaparız bizde g.o.paşa küçükköydeniz

Bu konu ile ilgili yakından ve uzaktan ilgilenen tüm motorsiklet camiasındaki dostlarıma teşekkür ediyorum.Herkes birşeyler yapmaya çalışıyor çok güzel bir şey inanın çook duygulanıyor insan. En kısa zamanda ümit ediyorum kardeşimiz bizler sayesinde bir işe yerleşecektir.:cat:

imkan olsada yardımcı olsak ellerine yüreğine sağlık

Sağol dostum mutlaka yardım edecekler olacaktır.

Bazı arkadaşlarım sanırım tam anlayamamışlar bana cep tel'ime iş arayan arkadaşımız için mesaj bırakmışlar İstanbul dışı için ama arkadaşımız İstanbul'da ikamet ediyor sanırım daha dikkatli okurlarsa topiği yanlış anlaşılmaya maruz kalmayacaktır. Yinede yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlarıma

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar