Bir yardım ederseniz.. :)

Öncelikle herkese iyi geceler. Aklıma çok takılan bir konu oldu sizlere sorayım dedim..
Yarın kum torbası alacağım. Her şey tamam fakat montajı hakkında kafam rahat değil. Torbayı tavana aparatıyla birlikte asma düşüncesindeyim fakat çalışmaya başlayıpta 10 dk sonra tavan çökmesi veya herahangi bir sorun ile karşılaşırmıyım bir türlü bilemedim. Torba hafif değil 30 kg civarlarında. Evinde bu tür bir malzeme kullanan birisi bir yardımcı olabilirmi ?

Dostum Duvara DARBELİ MATKAP ile delik açacaksın,
sonrasında açtığın deliği BETON DUBELİ ile Tamamlayacaksın,
bu dubelin alt somunlu kısmına kalın etli pul yardımı ile torbanı bağlayacaksın,,,

Baştan savma iş yapma 3...5 saat vs geç olsun fakat sağlıklı olsun,,,
Neden yardımcı BODY almadın,
yerden takviyeli kum torbası sertliğinde ve gayet gerçekçi insan büst'ü gibi,
dilediğin yere taşıyabilirdin,

Kolay Gelsin Hayırlı Olsun...
aman çok Sinirlenme Çalışırken :)))

Dostum Duvara DARBELİ MATKAP ile delik açacaksın,
sonrasında açtığın deliği BETON DUBELİ ile Tamamlayacaksın,
bu dubelin alt somunlu kısmına kalın etli pul yardımı ile torbanı bağlayacaksın,,,

Baştan savma iş yapma 3...5 saat vs geç olsun fakat sağlıklı olsun,,,
Neden yardımcı BODY almadın,
yerden takviyeli kum torbası sertliğinde ve gayet gerçekçi insan büst'ü gibi,
dilediğin yere taşıyabilirdin,

Kolay Gelsin Hayırlı Olsun...
aman çok Sinirlenme Çalışırken :)))
Cevap için teşekkürler. Montaj hakkında bilgim var fakat kafamda ki soru işareti acaba ağırlık nedeniyle tavanda bir sorun oluşabilirmi ? Belki çok zor bi ihtimal ama torbanın bağlı olduğu yerin dökülmesi çökmesi vs.. Dediğiniz body konusuna gelince internetten onlarında fiyatlarına bakmıştım fakat profosyonel açıdan veya ciddi bir çalışma yapmayacağım için o kadar para vermek mantıklı gelmedi pek bana. Amaç biraz daha gelişmek ve spor yapmak. Alacağım kum torbasıda bir arkadaşımın. Geçen sene almıştı fakat nerdeyse hiç kullanmadı diyebiliriz. Evde ki kapılar dolap kapaklarına ve ellerime zarar vermemek için alıyorum ayrıca kum torbasını. Sinirli bir yapıya sahip olduğum için bazen kendimi kaybediyorum. Cevap için tekrar teşekkürler.Saygılar :)

Son düzenleme:
Benim odamda dört sene asılı kaldı hiç bir şey olmadı yeğenlerim geldiğinde binerdi tepesine sallanırdı hatta eğer sağlam ve biraz uzun dübellerle sağlam bir iş yaparsan bir sıkıntı olmaz ama zincir sesi üst komşu varsa rahatsız edebilir benim evim en üst kat olduğundan sorun olmamıştı.

Benim odamda dört sene asılı kaldı hiç bir şey olmadı yeğenlerim geldiğinde binerdi tepesine sallanırdı hatta eğer sağlam ve biraz uzun dübellerle sağlam bir iş yaparsan bir sıkıntı olmaz ama zincir sesi üst komşu varsa rahatsız edebilir benim evim en üst kat olduğundan sorun olmamıştı.
Cevap için teşekkür ederim. Tavan konusunda sorun olmaz diyorsunuz yani. Peki bu aparatları nerden almamı önerirsiniz ?

bide kum torbasına paramı vercen :pr: :pr: koy iki üç kat çuvalın içine kumu yumrukla :pl: eskidikçe değiştirirsin :thumleft:
gerekli her malzemeyi her nalburdanda temin edebilirsin :)

Son düzenleme:
Herhangibir nalburdan çelik dübel ya da beton dübeli diyip alacaksınız,güzel bir montajdan sonra taş gibi olur.

Bahsetmek istediğim durum montajın yapılması veya montajda kullanılacak malzemenin kalitesi değil. Erro arkadaşımın dediği gibi aklımda ki sorun tavan. Montajı en sağlam şekilde yaptık fakat ben vurdukça duvarın yıpranma dökülme çökme gibi ihtimali nedir ? Duvarın taşıyıp taşıyamayacağını nasıl anlayabilirm ? Allah korusun 2 yumruk atıcam diye canımdan olmayayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar