Bir vitesli motosiklet almak istiyorum öneriniz ne olur ?

arkadaşlar merhaba ;

bisiklet ,sonrasında scooter deneyimim var. Bir vitesli motosiklet almak istiyorum. Amacım şu ; haftasonu sırt çantam ve fotoğraf makinamı alıp fotoğraf çekmeye gitmek istiyorum. Dağ taş bayır gidebileceğim bir motor arıyorum. İşi ustalarına sormak istedim. Nasipse ufak bir eğitim ve güvenlik ekipmanlarını da aldıktan sonra motorumu da almayı düşünüyorum.Ama motorumu da belirlemek istiyorum. Ne önerirdiniz ? artısı ve eksileri nelerdir ? Bu arada çok büyük hacimli bir motor istemiyorum . Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar .. Saygılarımla

Üstat taştan taşa zıblamayacaksan dağ bayır çıkmayacaksan sana önerim Honda CBF 150 olur yok kardeşim ben daha şekil birşey istiyorum dersen CBR 125 al acemisin anladıgım kadarıyla sakın tutupda 300 500 600cc motor alma. Birde Yamaha YZF 125 var tabi bunun içinde her ne kadar başlangıç motoru diye linanse edilsede oturuş pozisyonu bakımından yorar seni. kawasaki suzuki dugati gibi makinalar çok yorar seni karar verirken göz önünde bulundur bunları. marka kötülemiyorum üstüne övüyorum burdan kawasaki suzuki ve dugaticilere selam olsun :rendeer:

önerileriniz için teşekkür ederim.ustaları bulmuşken sormak istiyorum , bu arada boy 1,77 kilo 110 . acaba bu motorla (crf250l) uzun yol yapılır mı ?

Yapılır yapılır.. Ben yapmamda yapılır yani. Bir arkadaş ybr le istanbuldan gürcistana gitti.. crf makina onun yanında. İstedikten sonra yaparsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar