Bir Traktör Sol Şerite Geçerse Ne Olur.

İyi AKsamlar Arkadaslar ... Bu Sabah İşe Giderken Çevre Yolunda 70-80 Km Hız Arasında Giderken Bi Anda sağ şeritte sol şerite geçiş yapan traktörun sağ arka tekerinde kaskımı hissetmemle Motorla Beraber yerde sürüklenmem bi anda oldu yaklasık 10 metre sürüklendikten sonrasını hatırlamıyorum ve çevredeki kimse durmayıp giden traktörun plakasını almadıgi için yapabilcegim hiç bişey kalmamıstı.

Siz Siz Olun Koruma Montunuz Ve Kaskını Olmadan Yola Çıkmayın. Motorda 400 TL Masraf Bende 0 TL Masraf Herhangi bir yerimde çizik bile yok ama mont ve kask çizikler içinde KASK Önemini Unutmayalim arkadaslar :)

çok geçmiş olsun :( peki cokmu yakından gidiyordunuz yada görmedinizmi traktörü çünkü 70-80 km bir hız yavaslanmicak bir hız degil :S

Geçmiş olsun :king:
Benim başıma da geldi ancak ben kaza yapmadım..Adam beni gördü ancak umrunda değil, karşıdan araba geliyor eyvah..Bir asıldım frene zor durdum...

Geçmiş olsun çamurluğa sıkışmadığın için şanslısın Allah bidaha asfalt yüzü göstermesin :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardaş bir fakire sadaka ver

Teşekkürler Tam Sollarken Zaten Sola Geçti Yoksa 70-80 Km Hızla Onda Yavaslıyabilirdim Kurtarabilirdim.

Çok Teşekkürler Tekrar Umarım Kimsenin Başına acı Şeyler Gelmez...

Tekeriniz Düz Bassin.

Gecmis olsun, iyi atlatmissiniz. Cehaletin bedelidir bu ve benzeri hatalar. O bedeli siz odemissiniz maalesef.

dostum o traktör oralarda bi yerdedir.çok uzak mesafelere gitmezler traktörle.arayıp bulup kafasını kırmak gerekir başka türlü akıllanmaz o dingil.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.:pale:

geçmiş olsun.şikayet etseydin yakınlarda mobese felan yokmuydu acaba?

Büyük geçmiş olsun traktörün lastiğine kaskın deyip de kurtulman büyük mucize. Rabbim tekrarından saklasın. Daha iyi bir kask almayı unutma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar