Bir Terslik Var Ama Ne ......!!!!!!

ARKADAŞLAR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI..? ELİNİZE HERHANGİ BİR KAŞIK ALIN ÖN YÜZÜNE BAKTIĞINIZDA TERS DURUYORSUNUZ ARKA YÜZÜNÜ ÇEVİRDİĞİNİZDE DÜZ DURUYORSUNUZ :queen: ACABA BU NASIL OLUYOR. KAŞIĞI İSTEDİĞİNİZ GİBİ ÇEVİRİN HEP AYNI :queen::queen: BEN BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM HATTA ÇÖZMEYE ÇALIŞANLARDA ÇÖZEMEDİ.. :queen::queen:

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BUYURSUN.... VEYA ARAMIZA KAŞIK İMALATI YAPAN VEYA MADEN MÜHENDİSİ OLAN VARSA BİZİ AYDINLATIRSA ÇOK SEVİNİRİM ...:rendeer::rendeer:

Parabol düzeylerde ışık kırılır ve ters görülür, gözde aynı şekilde çalışır, ilkokul bilgisi :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zihni sinir bölümü yok mu ya arkadaşı tebrik ediyorum tam kategorisi , açın da eğlence katlansın ey sevgili moderotörler.

haydi bakalımmm :mrgreen::mrgreen: hatırlıyorum çocukken yer sofrasında bakar bakar dururdum :mrgreen::mrgreen:

Parabol düzeylerde ışık kırılır ve ters görülür, gözde aynı şekilde çalışır, ilkokul bilgisi :mrgreen:

bana türkçesini anlat dostum.. ben ilkokulu okuyamadım :p

Zihni sinir bölümü yok mu ya arkadaşı tebrik ediyorum tam kategorisi , açın da eğlence katlansın ey sevgili moderotörler.

sen git kumda oyna arkadaşım senin kategorinde sanırım kum....:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar