Bir Teklif

Arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Az önce Kadıköy Meydanı'ndaki ''trafikte farkedilme'' buluşmasını okudum ve yorum yaptım.Trafikteki tüm araçları uyarmak,bilinçlendirmek için,kasklarımıza,motosikletlere slogan,çıkartma,belirli bir amblem türü birşeyler yazdırtsak,yapıştırtsak nasıl olur?

..adamlar motorlarımızı üstündeki insanlarla bile görmüyor ! O ufacık sticker ın bi fark yaratacağını açıkça pek düşenemiyorum....

Ancak ışkta durduğuzda bakarlarsa... Neden olmasın hertürlü etkinlik birazda olsun dikkat çekebilir..

Kesinlikle katılıyorum....

Zaten imzamda da bunu hep belirtiyorum...
:cat:

imzan çok sakat.sorun da bu zaten.ölmeden önce son cesıurluğun ne diyecekler mi sanıyorsun:)?
mesela ben ufak yaşta motor kullananları durduruyorum ve uyarıyorum.böyle birşeyler yapılabilir.büyük sticker yaparız olmazsa...

Konuşuldu bunlar.............

konuşuldu ve birşey yapılmadıysa,birşey yapılsın diye yazıyoruz arkadaşım.

Son düzenleme:
süper olabilir ama....bayrak mı yaptırtsak acaba.....öle takıp dolaşalım..gerçi bnm daha motorum yok ama:)

cruiser tarzı makinalar için bayrak olabilir ben seve seve taşırım.

arkadaş motorun olsun olmasın önemli değil.sen de etrafındakileri bilinçlendirebilirsin.teklifim bu.çözümü biz üretelim ve hayata geçirelim.

mesela:''Hepimiz Kenanız''ya da ''Hepimiz Kenan'ın arkadaşlarıyız''
Ne bileyim böyle şeyler......
Bu sadece aklıma gelen birşeydi.''hepimiz.....''bu aralar çok moda ondan:)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fena fikirdegil sadece slogan bulup yapmak engüzel yerde sanki kasklar gibi ben hemen uygularım bu işe kafa yorup yapmak lazım :cat:

sadece sloganda degıl stıcker bence guzel olur ama bunları motosıklet mekanlarına degıl otomobıl ve en cok tıcarı aracların bulundugu ortamlara ( bence dolmuş durakları olabılır ) yapalım taksı durakları da olabılır yanı o tur yerler
:)

parti afişi gibi afiş mi yaptırsak nee :p duvarlara duvarlara gizlice yapıştırırz...yollara grafiti yaparız....

konuşuldu ve birşey yapılmadıysa,birşey yapılsın diye yazıyoruz arkadaşım.

Aaa evet mükemmel fikir, kesinlikle bişeyler yapalım, süper olur, şak şak şak... Sonuç bu oluyor, yıllardır olan bu yani... Ben yapılmamasından yana değilim ki, doğruyu söylüyorum sadece.. Bişey yapılırsa seve seve katılırım... :wiinkk:

kimse fark etmeszki bakmıyolar zaten baksalar arkadan vurmazlar. ama yinede umudu kaybetmeyin:)

her ne olursa olsun.diğer arac sürücülerinin artık bilinçlenmesi lazım.
yollar sırf sankı onların.biz sankı keyfiye dolasıyoruz yollarda.
sankı vergı vermıyoruz daha bı suru sey.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Iyi bir fikir, motoru olan arkadaslar umarim istirak eder. Olayin fikir asamasindan eylem asamasina tasinmasini dilerim.

PC den yazı çıkarta biliriz bide şöle büyükçe bir kağıda sloganlarımızı yazap her direğe her ışığa ne biliyim heryere yapıştırırık belki okuma yazma bilen bi vatandaş zahmet edip okur bellimi olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar