Bir tavsiye.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Arkadaşlar sırt çantasının fermuarlarını en üstte birleştirmeyin, tapa gaz giderken motora yatıca açılıyormuş. Gitti bir haftalık ilaçlarım. Allahtan ilaç ve kutusu ile atlattım, cüzdan, telefon, anahtarlar düşmemiş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, fazla mı yapıştırdın?

Arkadaşlar sırt çantasının fermuarlarını en üstte birleştirmeyin, tapa gaz giderken motora yatıca açılıyormuş. Gitti bir haftalık ilaçlarım. Allahtan ilaç ve kutusu ile atlattım, cüzdan, telefon, anahtarlar düşmemiş.
Geçmiş olsun. Uyarı için de teşekkürler

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yahya Abi o fermuarlar çift taraflıdır ve uçları deliktir genelde, basit ve hafif bir kilitle uçları birbirine bağlasaydın keşke.
Gerek yok, bir tarafın aşağısına indirince halloldu. Ben tam ortada birleştirmiştim.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Benim düştü, ikisi de önemli bir hasar almadan kurtuldu. Cüzdanın üstünden tam bulmuşken bir daha araba geçti havada 8 takla attı. Telefon ekranı üstünde sürüklenmiş koruyucuyu sökünce ekranda kırık yoktu ama telefon biraz eğildi. Redmi Note 8 sağlam telefonmuş. Cüzdanda çizik bile yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar