Bir Tarih daha yok oldu, GS universitesinde yangin

benim arkadaşım orda yüksek lisans'a başlamıştı eylülde yazık okulun çoğu yandı kül oldu.

daha çok böyle haberler duyacağız...tarihin yanında başka kopyası bulunmayan bir çok kitap da gitti...tarihiyle övünen milletin tarihini bu kadar sahipsiz bırakması anlaşılır şey değil...haydarpaşada da aynısı oldu, daha niceleri...bu tür yerlere neden yangın önleme tesisatı vs kurulmaz ilginç...resmen içler acısı...adı sırf galatasaray diye yanmasına sevinen bir çok o.ç yi de gördüm twitterda facebook da...allah ıslah etsin diyecem de artık umudum kalmaıd, allah da kabul etmiyo duaları...

rektör tutanağa yangın yoktur diye yazdırmış..vallahi helal olsun...yangın binaya yansımamış, şikenin sahaya yansımadığı gibi...

Yazık olmuş koca bir tarih yanmış,kül olmuş. O yangına sevinen insan müsfetteleri tuttuğu takımın yedekleri dahil tüm kadrosunu bilip tarihten kitaptan bi haber olanlardır. İnsani duyguları olan ve olaya fanatizm katmayan her insan evladı o yangına ve yanan tarihe üzülür.

Yanan esere üzülmemek elde değil. Gerçekten ben izlemedim içim acıdı dünki haberlerde. GS üniversitesi olması önemli değil çünkü orası gsnin değil bildiğim kadarı ile kiralık olması lazım.

atışa gel atışa!!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Galatasaray Üniversitesi'nde dün gece meydana gelen yangınla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yangının başlamasının ardından bina içindekilerin kendi imkanlarıyla alevlerle mücadele ettiğini ve söndürdüklerini zannettiklerini söyleyen Topbaş, "Bize ihbar yangının başlamasından yarım saat sonra geldi" dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar