Bir Taciz Hikayesi..

Daha sosyal ve kültürel konularla vakit geçirmek daha uygun olacak sanıyorum sadece benim fikrim biz bu tip konuları tartışırken bazı köşe yazaları kendilerini geliştirmekte sadece bi köşe yazısı diye değerlendirdim .

Son düzenleme:
bu kadın provakatörlerden daha tehlikeli bence.aslında kendisi başka konulara değinmek istemiş mahalle baskısı falan vırt zırt gibi konular yok türban yok mini etek sahici olması içinde (serseri motorcu)ulan serseri senin babandır dürzünün biri sana salça olmuş o esnadada altında motor vardiye motorcular serserimi oluyo şimdi???iyi ozaman çoğu hayat kadını mini etek giyiyo bende mini eteklilerin hepsine kaşar mı diyim nedersin???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm hemen bir kişinin hatasını MT. grublarına yukledıler oysakı ulkemızde haberlere gecek dah farklı konular, ekonımo aldı basını gıdıyor, tayıp diyor teğet geçti, teğet bile geçmedi hala içimizde,
Bu haber tam tayıplık, işte bu olay teğek geçti
Gündeme girmek için yemiyeceği nane yok bunların, MT ailesine serseri der, tabı yapanları kınamk lazım, aynaya baksın kendıne ne hıtapla edecegını anlayacaktır, Ruslara özenmesın Burası TÜRKİYE:bounce:

Bu gibi haberlerede pek hassasız. Kızı taksici taciz etse şöförler odası, doktor taciz etse tabipler birliği, hamamda taciz edilse tellaklar derneği hemen savunmaya geçiyor. Sallayın gitsin. Ama kız güzel hakkaten.
pelinbatu-rules.jpg

slm hemen bir kişinin hatasını MT. grublarına yukledıler oysakı ulkemızde haberlere gecek dah farklı konular, ekonımo aldı basını gıdıyor, tayıp diyor teğet geçti, teğet bile geçmedi hala içimizde,
Bu haber tam tayıplık, işte bu olay teğek geçti
Gündeme girmek için yemiyeceği nane yok bunların, MT ailesine serseri der, tabı yapanları kınamk lazım, aynaya baksın kendıne ne hıtapla edecegını anlayacaktır, Ruslara özenmesın Burası TÜRKİYE:bounce:

inan dostum seninde şimdi bu kadından hiç bir farkın kalmadı

hanımefendi motorlu serseriden girmiş laiklik turbandan çıkmış. halbuki motorlu çocuklar "yeni tanıdığı Serkan beyin" kankaları imiş tanışma ortamı oluşturmuşlar :)))

Pelin hanım motorun plakasını polise bildirse anında sonuç alırdı. Sade vatandaş üstüne birde darp olsa polis yine ilgilenir ama hastane - adli tıp -savcılık ıvır zıvır geçer elemanlar yakalansa bile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırdı . böyle beylik bir yerde de zorbalığa cesaret eden çok olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar