Bir Taciz Hikayesi..

Yine polemik yaratacak bir konu seçmiş kendine işi bu baktı oyunculukta bir cacık olmayacak, tarihe soyundu oda olmuyor baktı köşe yazılarından birşey yapmaya çalışıyor.

"Oysa ben, ülkemi tanıyorum, buraya dışardan bir gözle de bakabiliyorum"

Ee ona ne şüphe, çok sevdiği batı dünyasına baksın, 11 yaşında çocukları eve kapatmalara şuna buna

3-5 sapık içinde koskaca bir camiayı "Motorlu bir serseri" diye nitelemesin

:farao:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine polemik yaratacak bir konu seçmiş kendine işi bu baktı oyunculukta bir cacık olmayacak, tarihe "soyundu" oda olmuyor baktı köşe yazılarından birşey yapmaya çalışıyor.

"Oysa ben, ülkemi tanıyorum, buraya dışardan bir gözle de bakabiliyorum"

Ee ona ne şüphe, çok sevdiği batı dünyasına baksın, 11 yaşında çocukları eve kapatmalara şuna buna

3-5 sapık içinde koskaca bir camiayı "Motorlu bir serseri" diye nitelemesin

:farao:

Maili yazıyor mail atak..:cat:

Bir tanısa beni en güzel duygunun insanı olduğumu bilse..:cherry:

.............
Sayin pelin hanim , yukarida haber niteligi tasiyan olayi bizlerle paylastiginiz icin tesekkurler , bu ve bunun gibi binlerce olay malesefki ulkemizde olmakda , fakat bunu motorlu bir serseri gibi terimler ile haber yapmaniz beni bir motosiklet kullanici olarak uzdu , serseri serseridir , motosikletli yada bisikletli onemli olan onun motosiklet kullaniyor olusu degil , tacizkar tavirlar icinde olan bir insan olusudur , yoksa motosikletli olmus olmamis pek onem tasimaz , fakat is motosikletli tacizciye dondugu zaman insanimiz cin olmadan adam carpar.

selamlar..

Vay bee adam motorla taciz etti diye bizde mi sapık oluyoruz şimdi,geçen hafta şişli de gecenin geç(saat 22-23 arası) saatlerinde mini etekli! ve ayağında rahat ayakkabıları!! olan hayat kadınları beni para karşılığında olmak için taciz etti!! ben şimdi mini etek giyen her kadına hayat kadını gözü ile mi bakmalıyım sayın pelin batu,taciz eden sapık her kimse o an yaya olarak sizi tacizde bulunsaydı bütün yayalar tacizcimi olacaktı,anlaşılan pelin hanımın reyting bu aralar düşük kendini bilmez bir manyağın yüzünden tüm motorsiklet camiasını lekeliyor farkına varmadan bence bu konu ile ilgili bir özür borçlu diye düşünüyorum.

Bunu yapabilecek adamın tipi büyük ihtimalle gözünüzün önüne geliyordur.Niye alınıyorsunuz ki.Ben anlatıyım adamı ve motorunu...Paramparça bakımsız bir çinli,egzoz büyük ihtimal yok yada yarma olmuş,adamın suratında 5 milyonluk bir gözlük aptal bir ağız şekli ve kaşlar baygın ense saçma şekilli ve uzun,sigara içmekten sonradan zencileşmiş bir cilt,saç varsa dikilmiş...Şimdi Pelin hanımın da yanına bakımlı bir insana benzeyen motorcu geldiğinde "hepiniz aynısınız" demesi olanaksız geliyor bize.Böyle adamlar var bu bayan ne yazsın?Ben motorcuları kötülemekle ilgili birşey göremedim...Asıl şuan motorcuları kötülüyor dediğiniz için kötülüyorsunuz.Youtube daki Atamıza yapılan adiliğe baksanıza,basit bir adam saçma bir video yapıyor bizim bütün akıllılar aaa bakın ne yapmış diye reklamını yapıyor adamın resmen...Niye yayıyorsun diyince de kızıyolar.Anlamıyorum bu türk insanını...
ek:
yorumlara da bakarsınız kimse konuyu motorcular olarak ele almamış hatta "arabadan elini çıkarıp taciz eden de bulunur..." diye bir cümle geçen yorum da var...

Son düzenleme:
sizin adınıza üzüldüm pelin hanım.fakat bir erkek olarak hatta motosiklet kullanıcısı bir erkek olarak çok daha fazla üzüldüm.memlekette hak var hukuk var diye bağırılıyor,tahmin ediyorum ki yanınızda cep telefonu da vardır.155 polis imdat ı arayıp size sarkıntılık eden şerefsizden şikayetçi olup hakkınızı yasal yoldan arayabilirdiniz.sayfa sayfa yazılar yazıp motosiklet camiasını kötülemeyi neden seçtiniz anlamıyorum.aracınız ile yola çıkarken sağ dikiz aynanızı kapatın ve o şekilde çıkın ve kaydedin kaç motorlu kırmızıda durduğunuzda o aynayı açıp size iyi yolculuklar dileyecektir.

bencede burda motorcuları hedef olarak göstermemiş üstümüze alınmayalım.insanlıgın ne kadar yerlere düştügünü ve basıtlestırildigine degınıyor.bunu yapanların acaba annelerı kızkardeslerı yokmu.?hiçmi düsünmüyorlar.eskıden bir bayan yolda yürüdügünde esnafından yoldan gecenlere kadar bızım kızımız dıye sahıplenırlerdi o gözle bakarlardı.şimdi nerde kim önce kapsa modunda.yazık hemde cok yazık...:pale:

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=174098&cat=150&dt=2009/09/21

Karı rahatmış maalesef rahatsız motorcular da var bir bilseler aslında bizleri..:farao::farao::farao::farao:

Bizim memlekette kadınları küçümseme ifadesi olarak "kanayaklı" derler. Sen de "karı" ifadesini tercih etmişsin.
Fakat linkini verdiğin yazıyı iyi okumamışsın. Yazının anafikri "serseri motorcular" değil. Kadının toplumdaki ezilen, ikinci planda kalan gölgelenen ve bunun doğal sonuçlarını yaşayan bir konumda olması. "Serseri motorcular" ifadesi beni rahatsız etmedi. Her toplum kesiminin içinde farklı unsurların olması doğaldır. Ne yazık ki kültürel çürümenin olağan üstü boyutlarda olduğu günümüzde her türlü inanç ve değerden yoksunluğu ifade eden serserilik çok yaygın. Bence asıl dikkat çekilecek olan konu budur. Yine bir hemcinsimiz kadına yardım teklif ederek erkeklerin şerefini kurtarmış. Ne yazık ki her olayda böyle olmuyor. Bir çok erkek pek de şerefli olmayan davranışları sergilemekte bir sakınca görmüyor. Taciz ve tecavüz olaylarının çokluğuna bakarak durumu anlamak mümkün.

Son düzenleme:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
hııımmm, bu hatun kişi, hani, "biz evde çıplak da dolaşırız, kardeşim ya da benzer birilerinin evde olması bir şeyi değiştirmez, ben doğallıktan yanayım" gibi benzer şeyler zırvalayan ve günümüz modern kadınını temsil ettiğini düşünen "aydın" kişi değil mi? yav, boşverin, ben bunu kaale alıp, yazısının altına yorum bile yazmam. o bütün motorculara serseri dese ne olur?

"altın yere düşmeyle pul olmaz"
"sırtına altın semer de vursan eşşek yine eşşektir".

bu iki sözü istediğiniz yere istediğiniz gibi oturtabilirsiniz...

hah tam metni buldum buyrun :

"Pelin Batu Evde Çıplak Geziyormuş!"
"Güzel Oyuncu Pelin Batu, Marie Claire Dergisine Ailesini Anlattı: Evde Çırılçıplak Yürürüm. Kardeşim Arda da Öyle, Hiç Utancımız Yoktur."

"Annem çok pratik bir insandır; her şeyi o organize eder. Babam sinemaya meraklıdır, haftada bir onunla film seyrederiz, okuduğumuz kitapları tartışırız. Rum meyhanelerine gideriz, rakı içeriz, muhabbet ederiz ama Arda ile yakınlığımız farklıdır. Hep birbirimizin yanındayızdır. Evde çırılçıplak yürürüm. Arda da öyle, hiç utancımız yoktur. Türk normlarında belki garip geliyor ama bizim kadar yakın bir aile ve kardeşlik görmedim."

kaynak : http://www.haberler.com/pelin-batu-evde-ciplak-geziyormus-haberi/

haklı, türk normlarında bayaa bir garip durum...

Son düzenleme:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir önceki mesajımı değiştiremediğim için o mesaja eklemedir :

şimdi bu hatun kişi kalkıp, türk toplum yapısını bizim için irdeleyecek, kritik yapacak ve toplumsal yapımız bozuluyor, ensest arttı, tecavüzler, tacizler arttı, filan diyecek. acaba bu toplumu, kim, niye, nasıl ve bilinçli bir şekilde bozuyor, onun da cevabını versin hadi...

haaa, ama tabii, pardon, onu da yazmış satır aralarında. milletin bilinçaltına nakşedecekler ya, görüş ve düşüncelerini, yazıya göre bu bozulma son 10 yılda olmuş. bir açık adres vermediği kaldıydı. güya sonrasında şirin gözükmek adına A partisi, B partisi farketmez filan demiş ama "son 10 yıl" tanımlamasını önce yaptığı için kendisine inanamaya müsait, ortada kalmış kişilerin beynine çakmış zaten mesajı... psikolojiden de anlıyor hatun kişi valla... kimse bu yazıyı toplumsal, kadın hakları filan tarafından görmesin. bu bal gibi siyasi bir yazı...

bir ayar verdim yorumlar kısmına ama yayınlanmaz sanırım..
bu kadını pek kaale almamak lazım arkadaşlar..TV deki programı izleyenler ilk 10 dk. içerisinde fikir sahibi olabilirler zaten..

bu kadın zaten sistemin ortaya çıkarttığı dejenere insanlardan birisi..

sallayın yaa çokda kaale alıncak bi isim değil aslında fazlada büyütülcek bişey değil sadece tacizde bulunan serserinin motorlu olduğunu söylemiş yani o serseri arabada kullanabilirdi tırda...

kaldıki pelin batu gibi hep 2. sınıf ünlü olarak kalmış evinde çıplak dolaşan iki kelimeyi bir araya getiremediği halde tarih programı yapmaya çalışıp sürekli Bardakçıdan fırça yiyen babasının nüfusuyla biyerlere gelmiş(!) birisi tüm motorculara serseri demiş nolur?

Uğraşmaya değmez hergün heryerde olan bi olayı 2 sayfa yazıya dökmek çok zor bi işmiş gibi çıkmış bide oraya haber yazmış?

Sallayın gitsin çokda tınnnn:cat:

O zaman haberi yayimlayan platformda yandas medya , valla toplumun yasayis duzenini hakkinda yorum yapmak kritik yapmak bence pelin hanimin haddi degil , eger bu tip yazilar ile birilerini hedef alacaksan acik acik siyasete soyunmasi taraftariyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar