Bir Supermoto problemi...

Motosikleti
FAZER 8
Merhabalar;

Arkadaşım ilk defa motosiklet almak istediğini söyledi ve en ucuz f/p aramaya başladı. Kendisine Mondial x-treme 200 önerdim fakat çin malı olmasından mütevellit biraz çekimser haldeyiz. Ayrıca 140k bandına ise Aprillia SX125 baktık ve f/p olarak iyi geldi. Lakin mondial kadar sorun yaşamasakta yedek parça ve ekstra parça pahalılığı ve servis gibi problemler yaşayabiliriz.

RKS de baktık fakat işte çin malı bakmalı mıyız, hemen satılır mı ? Supermoto kullananlardan öneri ve yorum bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler. :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
para verseler sürmeyeceğim tek motosiklet xtreme o kadar çok durduk yere giderken yandığını gördüm ki ben o riski almam kullanıcıdan değil de enduro kulüplerinin sattığı wr125 falan bakabilirsiniz

Motosikleti
FAZER 8
para verseler sürmeyeceğim tek motosiklet xtreme o kadar çok durduk yere giderken yandığını gördüm ki ben o riski almam kullanıcıdan değil de enduro kulüplerinin sattığı wr125 falan bakabilirsiniz

WR125X lere de baktık hocam da hep 30-50bin km gibi bir kilometreleri var. 2013 model 30k km'de bir wr beğendik fakat yorgun olur diye düşündüm. Yamahadan yanayım yoksa. Bir de 40bin lira daha verim 2023 model sıfır ayarında aprillia almakta mantıklı geliyor. WR'lerin geneli 100-130 bin lira arasında.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Arka dişli-ön dişli, zincir ayarı ve 200T jantları ile Hero Xpulse. İşletmesi, bakımı, hafifletmesi(!) çok kolay bir motosiklet. Rally kit alarak çok ince de oynayabilirsiniz. Akrapovic ayarlanabiliyor yazılımı, fabrika çıkışlı öyle opsiyonlu bir modeli de vardı. Bütçe hiç yoksa 2V, ancak kavuşturulabilirse 4V tavsiye ederim. Ön dişli yaygın ama arka dişli de ayarlanıyor, bizimmotor diye bir sitede görmüştüm. Xtreme yerine hayli hayli çalışır bu sistem de.

Motosikleti
Yamaha XSR700
WR125X lere de baktık hocam da hep 30-50bin km gibi bir kilometreleri var. 2013 model 30k km'de bir wr beğendik fakat yorgun olur diye düşündüm. Yamahadan yanayım yoksa. Bir de 40bin lira daha verim 2023 model sıfır ayarında aprillia almakta mantıklı geliyor. WR'lerin geneli 100-130 bin lira arasında.
Japonun yorgunu çinin sıfırında daha az sorun açar genelde. Ben sıfır çin ve hint denedikten sonra 8 yaşında japona biniyorum. Sorunsuz.

Son düzenleme:
yamaha xt125r veya xt125x alt motoru ybr125 ile hemen hemen aynıdır. Şasi olarak 2 parça malaguti italyan şasi kullanıyor. Parçası bulunmuyor fakat işi az bilen uydurabilir. alıp torununa miras bırakabilirsin.

yine benzer şekilde honda xlr125 var direk cg alt motorlu. parça konusunda sıkıntı yaşamazsın. kara düzen sağlam motordur.

Motosikleti
CBR 1000RR
Mondial x-treme 200ün supermotoyla alakası yok ek olarak çevremde o modeli kullanan herkes bin pişman. Başlangıç olarak Yamaha Wr serisine bakın derim hem fiyatı fena değil hem de geçte olsa Yamaha yedek parça konusunda destek oluyor. Orj. supermoto olmayan ve sonradan çevrilen motorlara yanaşmayın. Saygılar..

Motosikleti
CRF 250L
beta RR MOTARD 125 R bakablirsin enduro marketimde satılıyor 0 km 2024 model 225 k para istiyorlar baya pro lingli falan ayrıca 25 beygir mesela honda crf 250 l 27 beygir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar