Bir Spor cunun daha sonu

merhabalar ben bu nicke sahip arkadaşınızın abisiyim maalesef kardeşim üzücü bir kazada hayatını kaybetti :( rahmetle anıyoruz çok kötü bir kaza oldu :/ ispanyadan dönerken marsilya civarlarında bir tırın altına girdi üzücü haberi alınca hepimiz çok üzüldük kardeşimi çok özledim kazadan 10 gün oldu ve kardeşim bu gün komadayken kalbi tamamen durdu :( vede ...

Ben bu nickli üyenin abisiyim diyor. Kardeşinin hesabıyla girdi desek henüz ilk mesajı olduğunu görüyoruz.

Kaza hakkında bilgi yok, öldüğü söylenen kişinin ismi yok, ölüm haberi ya araya rahmetle anma falan sıkıştırılmış, bugün ölmüş ve özlemeye başlamış, hadi bu olabilir diyelim, kardeşim bugün ölecek ve ben hemen bir foruma girip bunu yazmakla meşgul olacağım.... Üstelik kardeşimin ölümünü "bir sporcunun daha sonu" gibi tufak bir başlıkla duyuracağım. Çok mu şüpheli yaklaşıyorum acaba???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz bana'da tuaf geldi ama böylede olabilir 21/08/2009 tarihinde bu forum'e üye oldu ama sadece yazilanlari takip etti bu yüzden hiçbirmesaji yok ve abisi 10gündür kardsinin komada oldugu için herseyini kontrol ederken bilgisayarini açti ve favoriden motosiklet.net link'ine dokununca .... olay bu bence.

Eger yukarda anlattigim gibi ise :
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun...

Bence de gariplik var. Hikaye gibi anlatmış olayı. Sonunda vede... falan kullanması tuhaf ya da arkadaş biraz tuhafta olabilir.

akıl sağlığı yerinde olan bir insanın böyle bir konuyla dalga geçmeyi aklnın ucundan geçirmeyeceğini düşünüyorum...

Başınız sağolsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, sabırlar versin.

yanlış anlamassanız bi sorum olacak tabiki öncelikle yalan yada doğru bilemem ama bu yazılana başınız sağolsun demek yakınlarına Allahtan sabır dilemek en doğrusu ama biçook art niyetli insan sırf saçmalık olsun diye insanların duygularını sömürmek adına bu tarz şeyler yapabiliyo bunu söylememdeki tek sebep su: ben ölsem abim benim şifremi nereden öğrenecekte girecek foruma adıma mesaj atacak şifremi ölürsem ne olur ne olmaz diye vasiyet yazıp onda belirtecek değilim. ha olaki abisi bu forumda ki arkadaşlarına duyurmak istedi e bunu başka bir kullanıcı hesabıylada yapabilir mesela kendi hesabıyla bu mümkün bunun bu şekilde ilan edilmesinde tek ihtimal kalıyo o da bu hesabı ikisi ortak kullanıyodu ki ole lsa msj ın başında bunu belirtirdi die düşünüyorum...

gerçek ise Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.başka bi durum ise böyle bi vefat olayı var diyelim. olalı 10 gün olmuş böyle hüzün ve acı dolu bi ortamda durun bunu hemen motosiklet.com a yazayım haber vereyim diye bi düşünce oluşacağını sanmıyorum. pc yi bırakın o evde yüksek sesle bile konuşulmaz. üstelik bahsedilen genç bi arkadaşımız ve yazdığını söyleyen kişide abisi. cidden bişe anlamadım. yazan kişi tekrar açıklama yaparsa çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar