bir sene oldu :(:( hala korkuyorum ...

Ben motordan düşmesem daha kötü sonuclar olabilirdi o dönemecten hala tırsarım hatta dönerken tedirgin olurum direk kasılırım ama zaman tecrube daha dikkatli olmamı sağladığına inanıyorum. Bir musubet, bin nasihattan iyidir....

Geçmiş olsun.

Sola motoru yatıranların sol virajlarda sıkıntı çekmesi gibi seninde kamyon korkun oluşmuş. Bu sol viraj korkusunu yenebilmek için sola virajlarda eğitim yapılır. Bence sende bir kamyoncuya rica et direksiyonuna bin olduğu yerde vites at frene bas çalıştır- stop et sağ sol sinyal yap damperine cık orasını burasını kurcala trafikte uygun mesafelerden takip yap sollama yap.. bu şekilde kamyonların diğer araçlarla pek bir farkı olmadığından korkunu yenebileceğini düşünüyorum. Genel korkunda trafikte zamanla gececektir.

arkadaşım büyük geçmiş olsun... korkuyu üstünden atmak zaman alacaktır.... ama bunu yenmek istiyorsan yeniden motra binmelisin...

yamaha yzf r 125 aldım ona biniyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

Şu fotoğraflardan sonra bence de korkmaya devam et sen. Motosiklet kullanmayı bırakmayacaksan korkacaksın illaki ama bu korku seni paniğe sürdürecek kadar olmamalı dikkatini çoğaltmalı sadece. Kendini bu doğrultuda eğit ve ve her daim kendini geliştir. Bir de dua et her zaman :) Çok geçmiş olsun..

saol resimlere baktıkca bnde hala ürküyorum :) motorsikleti asla bırakamam :)

tedbir bızden takdir Allah'tan.biz tedbirli olacağız,dua edeceğiz.tekrar gecmis olsun:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun
kamyoncuların ta :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar