Bir reklam filmi... :)

sözle anlatılanların resimlerle ifade edilmesi son derece başarılı :cat:

ama az biraz hızlı bir reklam gösterimi olmuş. izlerken yoruldum :cherry:

emek ve çaba harcandığı belli. elinize sağlık :rendeer:

güzel olmuş elinize sağlık.. nişanlınızıda tebrik ederim...

güzel önce traş makinası falan zannettim filmin ortasında ama değilimiş:mrgreen:

konu üzerinde esprili yaklaşım ve nüktedan yaklaşım çok zekice fakat çok metaryal ve hareketli görüntü karmaşası algıda zorluk yaratıyor.tebrikler iyi çalışma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika düşünülmüş ve oluşturulmuş bir reklam.
Tek sorun dış ses.
Oturmamış.
Bilindik bir ses kullanılsa daha iyi olacakmış.
Fakat kurgu tek kelime ile harika....

Reklamda yaratılmak istenen;hani şu zayıflama aleti vs. gibi ürünlerin 20 dk kapınızda,çok kolay vb.gibi tanıtım filmlerinin etkisini yaratmak..
Ses tonu özellikle öyle seçildi ve özellikle cümlelerin ardı arkası kesilmiyor :mrgreen:
Çok hızlı bir şekilde çok fazla şey anlatıp,insanların kafasında soru işareti yaratılmak da isteniyor.Sanırım başardı. :cherry:
Teşekkürler :cat:

telepazarlama filmlerini tiye alarak mesajı esprili bir sekilde vermek reklam filmlerinde izlenen bir strateji. ancak konu demokrasi, özgürlük ve din gibi çok ağır kavramlar olduğunda cumhuriyet gazetesinin izlediği stratejiyi daha basarılı bulurum. senaryoda yer alan kelime oyunlarıysa gayet akılcı. alabilene tabii. tebrikler barıs akbas ve ekibine...

telepazarlama filmlerini tiye alarak mesajı esprili bir sekilde vermek reklam filmlerinde izlenen bir strateji. ancak konu demokrasi, özgürlük ve din gibi çok ağır kavramlar olduğunda cumhuriyet gazetesinin izlediği stratejiyi daha basarılı bulurum. senaryoda yer alan kelime oyunlarıysa gayet akılcı. alabilene tabii. tebrikler barıs akbas ve ekibine...

Mesajı alabilene bir film işte :) Barış Akbaş mayıs 2006'da işten ayrılmış :cat:

Reklamın içinde geçen kelimeler yüzünden sansür tehlikesi var. Bu yüzden reklamı üyesi olduğum reklam forumlarına yolladım bugün. Burada da karşıma çıkmasına sevindim. Yazdığım yorumunu buraya da ekliyorum.

Böyle bir işin çıkmasından acayip gururlandım. Bananeyse, gururluyum işte. Yeni bir uslup, farklı bir bakış açısı, konuyu didaktikleştirmeden anlatan, tekrar izlenebilirliği çok çok yüksek, başından sonuna sırıttıran harika bir iş. En sevdiğim gazeteye cuk olmuş. Radikal olmuş. Sayfa sayfa yorumlar gelecektir izlendikçe. İlk heyecanla bu kadar.

Listemdeki herkese yolladım. Madem sansür tehlikesi var, dağıtabildiğimiz kadar dağıtırız.
Tanım ve anlatımlar, araya sıkıştırılan iğnelemeler çok tadında. Mankenler birer sembol, o hızla bile oldukça anlaşılır duruyorlar.

Hepimiz birer AB-shaper alıp demokratik formumuzu koruyalım diyor:)

Reklamın içinde geçen kelimeler yüzünden sansür tehlikesi var. Bu yüzden reklamı üyesi olduğum reklam forumlarına yolladım bugün. Burada da karşıma çıkmasına sevindim. Yazdığım yorumunu buraya da ekliyorum.

Böyle bir işin çıkmasından acayip gururlandım. Bananeyse, gururluyum işte. Yeni bir uslup, farklı bir bakış açısı, konuyu didaktikleştirmeden anlatan, tekrar izlenebilirliği çok çok yüksek, başından sonuna sırıttıran harika bir iş. En sevdiğim gazeteye cuk olmuş. Radikal olmuş. Sayfa sayfa yorumlar gelecektir izlendikçe. İlk heyecanla bu kadar.

Listemdeki herkese yolladım. Madem sansür tehlikesi var, dağıtabildiğimiz kadar dağıtırız.
Tanım ve anlatımlar, araya sıkıştırılan iğnelemeler çok tadında. Mankenler birer sembol, o hızla bile oldukça anlaşılır duruyorlar.

Hepimiz birer AB-shaper alıp demokratik formumuzu koruyalım diyor:)

Zaten sansürlendi :cherry: Çok ufak bir değişiklik yapıldı,bugünlerde tv'lerde gösterime başlanır.
Ayrıca düşüncelerine tamamiyle katılıyorum :wiinkk:

güzel olmuş hakkaten :p..... (geç kaldığımı biliyorum)

Valla arkadasın dedıgı gıbı anlayana cok sey anlatan bı reklam :) Bu arada sanıylerle bıle dolarların havada ucustugu reklam fıyatlarında bu reklamın bıraz hızlı olması gayet normal cunku yavas anlatılsa cok malıyetlı olurdu.BU arada konu baya eskıymıs yaww :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar