Bir R1 nasıl alındı

Arkadaşlar 99 YZF1000R - 2001 R6 ve 2005 R6 kullandıktan sonra 2004 yılında almaya çok yaklaştığım R1i almayı kafaya koymuştum eşimin itirazlarına rağmen kesin bir dille alacağımı belirttim çünkü insan hedefleri için yaşar bu motorda benim hedeflerim arasında dedim (kendiside bir diğer hedefimdi) yılbaşında arabayıda yeniledikten sonra nisanda Muğladan Antalya Yamaha bayisine gidip aldım geldim.

Ali hoca ve ben kendisi bölgemizde Motosikletin Duayenidir camiada herkes onu tanır

İşte Bu alet: İlk bakış

Ne alıyoruz bakalım şöyle bir

Kardeşide yanında 2 gün sonra o'da satılmış

2006 R6 devir saatinde 20000 yazıyor o ne be

Samimi dostum Yücelde beni yalnız bırakmadı ogün

Ali hocam baksın bakalım neymiş alet

Suzukiyede bakmayı ihmal etmedik

Burada GSXR1000 Hayabusa ve R1 seçenekleri vardı önümde zor karar verdim doğrusu

Ama son karar verilmişti tarafımdan nede olsa hedef oydu

Kemer çizmesin

0km dedikleri bu olsa gerek

Şu bakışa bak yandı piyasa

Üstüne bir yemek iyi gelir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun motora bakarkene bile korktum yaw ne o ya f16 olması gerek
neyse full korumalı çıkmaya unutma rüzgarın bol olsun

hayırlı olsun usta
senin en azından baya bi tecrüben varmıs daha önceden.sitede bazı kişiler gibi direk bu makine ile başlamadın
r1 çok yırtıcı duruyor cook

UMU

Çok güzel bi alet, belli ki çok seviyorsun, bu kadar özenle resimler çekip bizlerle paylaştığın için, güle güle kullan kazasız belasız inşallah!

aaaaahhhhh ahhhh... hayırlı olsun yaaa... Allah kaza bela vermeden binmeyi nasib etsin... R1 hmm.. benim için şu an çoook uzak bişey çoook... ama inşallah banada kısmet olur yaa... :( tekrar hayırlı olsun....

kardeş güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan korusun birde fiyatından ve ödeme seceneklşerinden bahsedersen sevinirim

Hayırlı Olsun

Manyak bir şey Allah kazasız belasız bol kilometreler nasip etsin. Darısı R1 isteyipte alamayanların başına diyelim...

ya arkadaslar bıse solemek ıstıyorum bu R1 modellerının önden göruntu olarak 98 modelli daha guzel degılmı bence ole sızınde fıkırleınızı alıyım ıstedem arkadasın motoruda hayırlı ugurlu olsun kazasız surusler

Allah kaza bela 1000 türlü müsibetten saklasın.. Hayırlı olsun..:rendeer:

Moderatör (forrap)
Kendim almaya gitmiş gibi yaşadım fotolarla...:)Allah kaza bela vermesin...Hayırlı sürüşler:cat:

boy

Arkadaşım hayırlı olsun. Cillop gibi makina! Yeni makinanın verdiği keyif çok başka olur. Ben de motorumu yeni almıştım. Gerçekten çok keyifli.

Ama bir sorum olacak, beraber gittiğiniz amca bu işten gerçekten anlıyor mu? Bana pek anlıyor gibi gelmedi motorlara bakışından :)

pic0031ml8lw8.jpg

Abi matrak adamsın yaw yine son darbeyi vurdun . Kardeş sana da hayırlı olsun güle güle kullan ALLAH nazardan esirgesin. aman dikkat :)

Bu fotolar 27 nisan 2006da çekilmiştir İyi dileklerinizi kabul ediyorum Allah hepinizi korusun kazasız belasız günler diliyorum.

Beni arabasıyla götüren Ali hoca emekli din kültürü öğretmeni siz orada öyle göründüğüne bakmayın bir ara fotolarını çekip gönderirim kullandığı motorlar sırayla ZZR600, ZZR1100 bununla efsane oldu kendisi, ZX12R, YAMAHA Dragstar, tekrar ZX12R, Şu anda ZZR1200 ve BMW R1200GS kullanıyor 2 motoru var biz onun yanında çömeziz ben MZ251 kullanırken kendisi ZZR600e biniyordu 1993te.

maşallah demek en iyisi bence :)

ali hoca da neymiş beee. kullandığı motorlar gerçekten süper.

off off hedefin gercek olmuş senin benim hedefim olması icin bile cok uzak bu motor:salut: motorunla nice yollara kardeşim:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsun çok güzel bir makine allah kaza bela vermesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar