Bir Projem var Görüşleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biliyorsunuz Çinli Motor kullanımı şu sıralar çok yüksek ülkemizde.Bir ara ZN kullanan arkadaşlar zn forumu açmışlardı.Bende yalnızca Çinli Motorların olduğu bir forum kurmayı düşünüyorum.Siz neler düşünüyorsunuz?olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum...

Çok iyi fikir kur tabi. Benim çinli arkadaşlarımı da yollayayım moderatör yaparsın.

Rüştünü ispat etmiş forumlar var. Bir tanesi de MT. Onların arasından sıyrılmanız zor olur.
Ha tek avantajınız ve faydanız şu olabilir. Bazı forumlarda çinli kullananlar arka planda kalıyor, dışlanıyorlar biraz. Diğer 'Ağalar' onları ciddiye almayabiliyor. Belki bu durumdan sıkılan arkadaşlar forumuna üye olabilirler.
Ben Kanuni Storm kullanıyorum. Çin Asıllı Konyalı. belki buralarda bir takım apaçilerle karıştırılıyor olabiliriz ancak biz olaya verdiğimiz önemle, ehliyetimizle, korumlalarımızla kendimizi çok sağlam motorcu hissediyoruz.

bildiğiniz forum işte mesela motosiklet.net forumu gibi

Forum derken internet sitesi açmaktan bahsediyorsun sanırım..
Anlamadığım nokta bu sitede yeralan motosiklet modelleri ile ilgili bilgilerden hangisi tatmin etmedi de böyle bir ihtiyaç hissettin? Bu fikrin çıkış noktası nedir?

Rüştünü ispat etmiş forumlar var. Bir tanesi de MT. Onların arasından sıyrılmanız zor olur.
Ha tek avantajınız ve faydanız şu olabilir. Bazı forumlarda çinli kullananlar arka planda kalıyor, dışlanıyorlar biraz. Diğer 'Ağalar' onları ciddiye almayabiliyor. Belki bu durumdan sıkılan arkadaşlar forumuna üye olabilirler.
Ben Kanuni Storm kullanıyorum. Çin Asıllı Konyalı. belki buralarda bir takım apaçilerle karıştırılıyor olabiliriz ancak biz olaya verdiğimiz önemle, ehliyetimizle, korumlalarımızla kendimizi çok sağlam motorcu hissediyoruz.

tabi anlıyorum mt gibi biyere gelmemiz tabiki mümkün değil hatta imkansız:) ancak böyle küçük gruplar olabiliyor.Mesela scooter kullananlar bi tarafta gruplaşabiliyor.ZN kullananlar özellikle Hayabusa kullanıcılar gibi...

Bazı forumlarda çinli kullananlar arka planda kalıyor, dışlanıyorlar biraz. Diğer 'Ağalar' onları ciddiye almayabiliyor. Belki bu durumdan sıkılan arkadaşlar forumuna üye olabilirler.

Ben bu siteye üye olduğumdan beri arka planda kalmadım ve dışlandığımı hissetmedim açıkçası bana ağalık taslayan kimse de olmadı zaten olamaz da..
kısaca böyle bir durum tespitim olmadı MT de..

Forum derken internet sitesi açmaktan bahsediyorsun sanırım..
Anlamadığım nokta bu sitede yeralan motosiklet modelleri ile ilgili bilgilerden hangisi tatmin etmedi de böyle bir ihtiyaç hissettin? Bu fikrin çıkış noktası nedir?

çıkış noktasından kastım önceki mesajda da olduğu gibi böyle ufak gruplaşmalar heryerde var bakarsanız hayabusa honda sevenlerinin oluşturdukları forumlar var.Tabi mt daha başka yerini hiçbir forum tutamaz honda kullananıda hayabusa kullananıda mutlaka mt de bulunuyor.Benim kastım çinli kullanıcıların biraz daha kendilerini özel hissetmelerini sağlamak.

çıkış noktasından kastım önceki mesajda da olduğu gibi böyle ufak gruplaşmalar heryerde var bakarsanız hayabusa honda sevenlerinin oluşturdukları forumlar var.Tabi mt daha başka yerini hiçbir forum tutamaz honda kullananıda hayabusa kullananıda mutlaka mt de bulunuyor.Benim kastım çinli kullanıcıların biraz daha kendilerini özel hissetmelerini sağlamak.

Başarılar o halde ne diyeyim..

Moderatör (forrap)
Ben bu siteye üye olduğumdan beri arka planda kalmadım ve dışlandığımı hissetmedim açıkçası bana ağalık taslayan kimse de olmadı zaten olamaz da..
kısaca böyle bir durum tespitim olmadı MT de..

Öyle birşey tabi ki de olamaz,buna herşeyden önce biz izin vermeyiz :wiinkk:

Konuyu açan arkadaş için;
Forum kurallarında da belirtildiği üzere başka siteler kurmak ve bu sitelere yönlendirme yapmak,kurulmuş herhangi bir siteye yönlendirme yapmak ve diğer kapsamlar içinde reklam yapmak yasaktır.Düşüncenizle ilgili fikirler fazlasıyla belirtilmiş.Normalde bu konuyu silip sizide süresiz uzaklaştırmam gerekiyordu.Ancak burada insiyatif hakkımı kullanıp konuyu kilitlemekle yetiniyorum.Kötü niyetli olduğunuza inanmıyorum,ama felsefeniz yanlış.Bizim motosiklet tutkunları olarak ihtiyacımız olan şey herhangi bir sınıflandırmayla ya da başka birşeyle birbirimizden ayrılmamız değil,aksine tüm sınıflandırmalara ve tüm maddi manevi farklara rağmen aramızdaki tutkusal bağla sımsıkı kenetlenmemizdir.Ancak böyle bu ülkede motosikletin araç yerine konulmasını ve trafikte daha fazla dikkat edilmesini sağlayabiliriz.

Bu tarz bir konu için tekrarı halinde süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacağınızı belirtmek zorundayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar