Bir Polis-SS Kapışması Daha...

Çimde o kadar atraksiyona girdi düşmedi virajı alamadı ondan patladı. :)

motorlu sürücünün kovalanmasına karşıyım tabi motoru çalmadıysa burdada birinin kovalamıştı çocuk vırajı alamadı evin duvarıda beyni patladı

mete_ han arkadaşım; Eğer o görevi icra eden bir kişi iseniz kurallara uymayıp kaçan kişi zaten süçlüdur. Kovalamaca sonucu istemeden kendini ele vermiştir. Yerde yatmasına bakmayın. En tehlikeli kişi durumundadır. Şayet üzerinde silah varsa polise karşı kullanabilir.
Bu amaçla polis ona silahını doğrultmuştur.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu bu gavurların polis arabaları kaçla gidiyor arkadaş ss makinaya bile nasıl yetişti öyle akıl erdiremedim pes yahu :cyclopsan

bU Amerikalıların aptal olduğunu söylüyorum herzaman ama kimseyi inandıramıyorum..

mete_ han arkadaşım; Eğer o görevi icra eden bir kişi iseniz kurallara uymayıp kaçan kişi zaten süçlüdur. Kovalamaca sonucu istemeden kendini ele vermiştir. Yerde yatmasına bakmayın. En tehlikeli kişi durumundadır. Şayet üzerinde silah varsa polise karşı kullanabilir.
Bu amaçla polis ona silahını doğrultmuştur.

aga verdin coşkuyu...:p bende polisten kaçmanın mantıklı bişey olmadığını düşünüyorum...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

polisin tersine gitmicen gözüne batmıcan aga...daha dün 15 tane yunus arkadaşın yanından geçtim...hareket halindeyiz ve plakam yok çantadaydı...:p bi gülümsedim...çoluk çocuk olsam kesin bi ceza yerdim...:p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
amerika'daki bu tür davrnışların hepsi tecrübeyle yazılmış hereketler. yerde yatan adama, tamamen etkisiz hale getirilene kadar silah çekilmesi de öyle. merhamet gösterdiği için kimbilir kaç polis o durumdaki birileri tarafından vurulmuştur da, ondan sonra uygulama bu şekle gelmiştir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam kaza yapmış silah çekiyor ayağa kalk diyor :)

Bu nasıl bı kovalamaca yaa Motorun ılk duzlukte buhar olup ucması lazım ama gezıntıye cıkmış gıbı gıdıyor.
Yada SS yardırıyor Polıslerın altında porshe var onlarda yardırıyor..

aga verdin coşkuyu...:p bende polisten kaçmanın mantıklı bişey olmadığını düşünüyorum...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

polisin tersine gitmicen gözüne batmıcan aga...daha dün 15 tane yunus arkadaşın yanından geçtim...hareket halindeyiz ve plakam yok çantadaydı...:p bi gülümsedim...çoluk çocuk olsam kesin bi ceza yerdim...:p

Valla şu zamana kadar kötü polis gelmedi bana :)
Gelmezde inş
Yunuslar zaten çok iyiler selam veriyorlar nerde görseler öle serserilik yapanında gözünün yaşına bakmıyolar adam gibi sürenide yolundan etmiyolar...
Beni kız arkadaşımla çevirdi ooo çiftleri çok tutmayalım dedi gülümsedi bizi gönderdi...Ama kötü bir olayda hiç affetmezler

Yaaa arkadaş,bu işte bir tuhaflık var:silent:

Şimdi asfalta çıkınca aniden uzayıp gidiyor,ardından arabada peşinden yardırıyo veee ss yakalıyo.Nasıl iş bu:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar