Bir Pazartesi turu...18.05.2009

İlgi gösterip yazan arkadaşlara teşekkürler.
Ben yaşlı ve hasta bi adamım. :p
Fazla efor sarfetmeden kısa kısa cevap vereyim, siz de kusuruma bakmayın.

F650 ile kıyaslayınca yazılarında pekte fark göremedim kıyaslanmaz ama kıyaslasan F650 ile ybr için ne dersin?

Biri daha hızlı, biri daha yavaş
Biri daha çok yakıyor, biri az,
Birinde 100 Km.'den sonra totom ağrıyor :) diğerinde hiç tınlamıyorum
Birinde zengin falan zannediyorlar, diğerinde kurye muamelesi yapıyorlar. :queen:

Moturda giderken nasıl foto çekiyorsunuz?
Makinanın deliğinden bakıp, parmakla düğmeye basıyoruz. :)

Ayrıca mesajlar alınmış olup bilahare karşı mesaj verilecektir
Bu topaktaki mesaçlar sana ve ortaama değil. Karıştırma. Ama öbür linkteki mesaçların alayı özellikle sana. :bounce:

Güzel gezi inşallah beraber
Sağol Murat hocam. Beraber de çkacağız inşallah.

zahmet olmazsa, gittiğiniz yeri ve yol güzergağını mümkün olduğunca yazabilmirisiniz, çünkü siz yazmayınca ben tabelalarda yazan isimleri google dan arayarak bulmaya çalışıyorum

Ne zahmeti ... Hemmen...
E5 Büyükçekmeceyi geçer geçmez sağa Çatalca ayrımı yapmışlar. Oradan girip, burnumuzun dikine gidiyoruz.
Gökçeali'yi geçip, Subaşı köyü merkezinden sağa dönüyoruz.
Örcünlü-Oklalı yolu üzerinden Dağyenice sapağına giriyoruz. Kestanelik ve Çanakça köylerini geçip, Dağyeniceye girer girmez Şehitlik tabelası istikameti gösteriyor.
Şehitlik tarafına dönmeden düz devam edersek, Epey bi Km. sonra Ormanlıya varıyoruz. :wiinkk:

ormanli.jpg

Son düzenleme:
Abi tekerine sağlık. 1 gün öncede biz gezdik oraları. C.tesi sana mesaj göndermiştim:wiinkk:

Üstad güzel ve keyifli geziyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.:)

Sağolun dostlar.:rendeer:
Dalyanım Önerim; Hafta sonu müsait değildim dostum. Sağol haber verdiğin için.

harika bir gezi olmuş Gültekin :)
haberin olsun o gelmiş olduğun Alaiye şehitliğine çok yakın bir yer olan Kestaneliğe gidip bir köfte yemeni isterim dünyanın en iyi köftesi diyebilirim :cat:

süpersin abi helal :):) bi an benim kanuni windy (çakma ybr derler genelde :) ) alıp yola çıkmak geldi :):) teşekkürler..

Fotolar için çok teşekkürler.Yol fotoları olunca başka oluyor gezi konusunda, sanki kendim gitmişim gibi hissediyorum :mrgreen:

F650 ile kıyaslayınca yazılarında pekte fark göremedim kıyaslanmaz ama kıyaslasan F650 ile ybr için ne dersin?

Biri daha hızlı, biri daha yavaş
Biri daha çok yakıyor, biri az,
Birinde 100 Km.'den sonra totom ağrıyor :) diğerinde hiç tınlamıyorum
Birinde zengin falan zannediyorlar, diğerinde kurye muamelesi yapıyorlar. :queen:

Uzun yolda tek sorun toto sorunu onun dışında hiç bir problem yok.. Zaten herhangi bir commuter ele alsanız onda da aynı sorun olur...

Bu arada yağ yakma ne demek ben öyle bir kavramı yeni duyuyorum :p:wiinkk:

mete handro zarfı almamıs gültekin abi :D:Dd

Allahtan benımde yağ bidonu taşıma gibi bi derdim yok :p hatta yağ değiştirmeyi unuttum :p ve o kadarda benzin almayı unutuyom :p

Ellerine tekerine sğalık çok güzel kareler

Güzel mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. :rendeer:

haberin olsun o gelmiş olduğun Alaiye şehitliğine çok yakın bir yer olan Kestaneliğe gidip bir köfte yemeni isterim dünyanın en iyi köftesi diyebilirim
Bir gün düşersin önümüze, beraber gideriz o köfteciye :wiinkk:

Bu arada yağ yakma ne demek ben öyle bir kavramı yeni duyuyorum
Contacı arkadaşlar izah etsinler :cherry:

mete handro zarfı almamıs gültekin abi
Allahtan benımde yağ bidonu taşıma gibi bi derdim yok hatta yağ değiştirmeyi unuttum

Zarfı da, mektubu da, taşı da, kayayı da aldı almasına ama, büyük lokma yuttu, boğazına takıldı çöl pandasının. Cevap yazamaz artık bana :cherry:
İhtiyaç halinde, bakkaldan ayçiçek yağı alıp koysak yine gider bizim makinalar. Bizim için sorun yok. :wiinkk:

Son düzenleme:
tekerine saglik gultekin abi :) arada atla ybr'ye konu disinada gel :p soz artik geyigin pokunu cikarmaycam :queen::queen:

Ha bu arada YBR hiç yağ yakmadı. Topkasede yağ bidonu değil, sıcak su termosu taşıdım.:queen: :pl:
(YBR'nin arka amortisörleri çirkin görünür ama, topkeyzinde yağ kutusu taşnmaz. Anlayana gitsin, hatta kapak olsun bu mesaç :p )

kapak direk mete_han'a :p:p:p

Güzel gezi olmuş. Tekerine sağlık.

Sayende F650gs almadığıma artık pişman değilim. Ekonominin gözunu seveyim :cherry:

güzel olmuş güzel
Sağol. Senin gezin de çok güzeldi. Devamı yok mu?

eline tekerine sağlık gardaş.
sağol gardaş.

arada atla ybr'ye konu disinada gel soz artik geyigin pokunu cikarmaycam
İnanmam :)

Sayende F650gs almadığıma artık pişman değilim.
Er ya da geç olacaksın :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar