Bir öneride bulunurmusunuz ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) hemen konuya geçiyim bir dahaka ay falan ehliyetimi alıcam bana bir motor önerirmisiniz benim seçeneklerim honda cbr 125r yada yamaha yzf-r125 hangisini önerirsiniz ? birde supersport larda boya çok önem varmıdır ?

Son düzenleme:
benimde gözüm görünüşte değil sanki cbr daha mantıklı gibi geliyor yani sonuçta yeni başlamak için alıyorum bu motoru illa değiştiricem yamaha ya o kadar parada vermek istemiyorum :D

honda bundan sonra yeni model cbr 125 çıkarmıcakmış zaten izmirdeki honda bayisi öyle dedi. bana göre her türlü yzf 125 r diyorum

Bende çok farklı modelleree kayıyo aklım ama parçası olsun servisi olsun her şeyi olsun honda kesinlikle tartışılmaz. Bisiklet gibi olsa bile bunlar alınmasına sebep =) 3 senedir bakımını felan yaptırıp hiiç ama hiç sorun çıkarmadan binen tanıyorum. .bir kere ufak bir arıza çıkarmazmı arkadaş makina sonuçta. ama çıkarmamış =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu eski ama ben yzf r125 öneriyorum ..

Yzf nin yanında cbr çinli gibi kalıyo..
Yamahanın kalitesi gerçekten tartışılmaz.. Yakından iki modelide inceledin mi bilmiyorum ama yakından görüp inceleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız..

Oz.

Param var diyorsan YZFR125.
Rahatlık istiyor ve düşük maliyetli olsun diyorsan (parçadır, grenajdır, diğer malzemelerdir) CBR125R.

4mLoBJ.jpg

A2AM9Q.jpg

389Zmj.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar