Bir motosiklette 9 kişi

katip haklısın,yorumlarında mantıklı fakat o kişilerin ekonomik durumu ona yetiyorsa,adam başı kask alsa 9x50 450 tl yapar oda motorun fiatı,fazla bir seçeneği yok,bize göre yanlış bir davranış çünkü biz bilinçliyiz belki onlarda tehlikenin ne boyutta olduğunun farkındadırlar,ama kriz malesef teğet geçmedi,her şey ekonomiye bağlı

Kesinlikle teğet geçmedi. Bu konuda hemfikirim seninle.

1996 da Mardin'de askerlik yaparken karşıdan gelen pırıl pırıl sıfır bir Tempra'yı kontrol için çevirdik. O zamanlar tempra en gözde araba. Arama için arka kapıyı açında arka koltuktaki 4 koyun melemeye başladı. Adam arabasına mı değer vermiyor yoksa koyunlarına mı çok değer veriyor anlayamamıştık.

Bu durum bilinç durumundaki farklılığın bir göstergesidir -ekonomik imkansızlıkların değil; zira parası olmasaydı o arabayı alamazdı... Bence o Tempra sahibi şahıs motosiklete binseydi muhtemelen kask takmazdı...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deişik valla yurdum insanı hersey beklenır :queen:

bizim buralar çok var bı ruslardan küçük nakliye işleri hep bunlarla yapılır benim babamında var 1983 model 500kğ. odun taşıdıgı bile olmuştur (ama sepeti özel yapımdır küçük degildir yani) babam 3 defa kilometre sayaçını sıfırladı buda oluyorki 300000 km

BENIM BİLDİĞİM AYAKTAN MARŞLI AYAK BİLEĞİNİ BURKABILIRSIN BİRDE BENZINE NE KATARSAN KAT YAKIYORMUŞ Bİ KÖYLÜDEN DINLEMİŞTİM 400 KILO ODUN TAŞIMIŞ BANAMISIN DEMEMİŞ RUS MALI BİR ARA ESENLERDE BUNLARIN ARKASINA KASA KOYMŞLARDI ORJINAL KÖYLERDE İŞE YARADA ŞEHİRDE ARKADAKINI UNUTUP İKİ ARACIN ARASINA GİRECEN :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
SEPETLİ MOTOSİKLETE 12 KİŞİ BİNDİ

sepetli-motosiklete-12-kisi-bindi_b.jpg
sepetli-motosiklete-12-kisi-bindi-2_b.jpg

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 12 kişinin bindiği sepetli motosiklet ile yolculuk yapanları görenler hayrete düştü.

Andırın Caddesi'nde motosiklete benzin alan sürücü, 2 kadın ve 9 çocukla gözden kayboldu.

Vatandaşlar, her yıl yüzlerce insanın tehlikeli motosiklet yolculuklarında hayatını kaybettiğini söyleyerek, şaşkınlıklarını dile getirdiler.

rus malı motosiklet
HHH markası ya da IZH
manyak bişe yaa::deliir::
çalışması süper önce yandan ayaktan pompalıyosun sonra bütün gücünle asılıyosun çalışıyo ::koop:: zuhahahhaa

jawa değil hocam rus malı izh planet diyolar planet rusçada yan sepet demek sanırsam
12000957_433472_4c8l123.jpg

350cc

Motosikletin adı doğru IZH planet 5 serisi; ama rusçada planet sepet(sidecar)
demek değil!!! Motorun orjinal adı NHH(N Harfleri ters yazılırak tabi) bu IZH demek. nnaHema 'da planet demek yani bidiğimiz.Anadolu grup distirbitörlüğündeki Türkiye ismi IZH PLANET 5 olaraktı, hatta 7 serileride var çift silindir olan.

Konuya gelince çok güçlü motorlar traktör çektiğini bile gördüm ama; can herşeyden önce tehlikeye gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar