Bir motosiklete kaç kişi binebilir ?

Hurriyet'teki manşeti aktarıyorum. Yorumsuz :silent:

Bir motosiklete 9 kişi bindiler
3 Haziran 2007
Hasan KIRMIZITAŞ/ŞANLIURFA, (DHA)

Şanlıurfa'da 5’i çocuk 9 kişinin sepetli bir motosikletle yaptığı tehlikeli yolculuk, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Tüm uyarılara rağmen Veysel Karani Mahallesi’nde seyir halindeki plakası belirlenemeyen bir motosiklette 9 kişi yolculuk yaptı. 2 kişinin binmesi gereken, sepetine eşya konulan motosiklete balık istifi gibi sıkışarak 9 kişinin oturduğunu görenler şok oldu.

Arkasına yetişkin bir erkeği oturtan 30 yaşlarındaki sürücünün, önüne ise 3 yaşlarında bir kız çocuğunu aldığı motosikletin sepetine ise 2’si yetişkin 4’ü çocuk 6 kişi sığdırıldığı görüldü. Sepette oturanların düşmemek için motosikletin demirlerine sıkı sıkı tutunması dikkat çekti. Yolculuk yapanların başında kask bulunmaması da görenlerin yüreğini ağzına getirdi. İşin ilginç yanı, üzerinde 9 kişinin olduğu motosiklet, trafik polislerinin de yanından geçti. Ama ne yazık ki kimse bu motosikleti durdurup "Bunun üzerine 9 kişi binemezsiniz" demedi. 9 kişinin tehlikeli yolculuğuna şahit olan vatandaşlar, her yıl binlerce insanın trafik kazalarına kurban gitmesine rağmen ders alınmamasından şikayet etti.

3478273.jpg

Son düzenleme:
Bu daha önce verilmişşti ama neise sağlık olsun :)

Biz Kanuni Popcorn a 5 kişi binmiştik :cherry:

abı bu ne yaa ınsaf surucu kendını dusunmuyor hadı cocukları barı dusunse o sepet nasıl tasıyor onları bunları gorupte bısey demeyen o polıslerı varya.... neyse hadı sabah sabah moralım bozuldu

Allahimin Gücüne Gitmesinde Hiç Kafa Yok Bu Adamlarda

ALLAHIMIN GÜCÜNE GİTMESİNDE HİÇ KAFA YOK BU ADAMLARDA:silent:

abi bu yür goruntuler cukurova yoresınde bııras daha fazla

Şahsen ben hiç şaşırmadım.Ülkemizde daha neler neler göreceğiz bunun gibi şaşırmamak lazım.Bence 2 kişi daha sığdırırlardı motora :queen:

ya abi şööle bi düşünce var mesela adam dio ki ben maxi scooter alayım zaten büyük motor ailece bineriz çoluk cocuk el insaf yawww

Arkadaşlar ne kızıyorsunuz, adam ne güzel ulaşım tasarrufu yapıyor işte..:p:mrgreen:

ben rus motorunda eşşek götüreni görmüştüm bunudaa gördümya yeter:mrgreen:

9 kişi binmleri acı ama komik haber detaylarında yazılan ( binenlerin kask takmamaları dikkat çekti ) lafı bence bomba bi düşününsene

Ne var canım bunda tin tin tin tarlaya falan gıdıyorlardır napsın adamlar demı :)

lastikler çökmüş jantlar yere değicek nerdeyse :pale: tarlaya vs. ne fark eder bi yıkılsalar başlarına herşey gelebilir çok yanlış bence

o kadar cok cocuk yapınca bu tür olayları gormek de pek fazla sasırtıcı olmuyo dogrusu...

124 ün arkasında buza bile taşımışlardı daha önce...bu ne ki...allah akıl fikir versin...nelere alıştık be.

vay be millet 9 kişi biniyor kask takmıyor ve hiç bir ceza yok. Bursa da bir arkadaşımız motosikletle kazaya karışmıştı arkasında da bir arkadaşı var her ikisindede kaskvar ve polisin dediği bu motosiklet tek kişilik ruhsatta tek kişi yazıyor diyerek tepki göstermesi olmuş oysa bu rezillik ne ve yetkilliler ilgilenmiyor.

ya hadı bu kadar kısı bındıde o motor nasıl hareket edebılıyo yaw..kım bılır kac kılo agırlık wardır bıde agırlıgın buyuk kısmı yanda, oldugu yerde yuwarlak cızse motor yerıdır yanı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar