Hepinizie sonsuz teşekkurler.
Yahşihan Namık Kemal İlköğretim Okulu 5/a Sınıfı öğrencilerinin sana selamı var 30 tane pırıl pırıl genç hepsi de sana geçmiş olsun dileklerini iletiyor.
hepsini yanaklarından, gözlerinden opuyorum...
Canım kardeşim çooook geçmiş olsun.
Her defasında senin le beraber üzüldük ağladık.
Birkez daha gördük ki insanlar hayatın bu denli zorlu sınavlarından geçtikten sonra gerçek kişilikleri ile doğan güneş gibi parlarlar. İşte bunun sonucu sevdası uğrunda gerçekten defalarca ölünecek nur yüzlü pırıl pırıl kalplı alnının ortasından öpülmeye değer gelin adayımız ve toplumda "olmazsa olmaz" olan iki nsan..
Sizler kaybetmediniz !!! Kazandın kardeşim kazandın.
Bundan sonraki asıl yaşamınızda mutluluk ve sonsuz başarıların sizlerin olması dileklerimle.
Her ikinizi de gönülden öperim..
çok teşekkur ediyorum. herkese, hepimize mutluluklar diliyorum.
mutluluk once zihinde baslıyor.
sonra hareketlerimize yansıyor, ve
neticeye ulasıldıgında mutluluk gercek oluyor.
Ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bir türlü toparlayamadıım. Şaşkınım. Çok şey yazmak, söylemek istiyorum. Ama hiç bir zaman duygularımı ifade ederken bu kadar zorlanmamıştım.
Film gibi bir yaşam hikayesi, inanılmaz bir yaşama sevinci, hayata ve sevgiye tutunma öyküsü.
Hikayen bir çok insan için bir çıkış noktası olur umarım. Bir çok insan için ilham olur umarım. Ama en çok ta haline şükretmeyipte tembel tembel oturup hiç bir şey yapmayan tembelliği kendine ilke edinmiş insanlara örnek olur....
Seni gözlerinden öpüyor ve tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatının da hep zirve mutluluğunda geçeceğine inanıyorum.
Birazdan ders başlayacak. Bu sayfayı öğrencilerime göstereceğim....
bende birseyi gercekten umarim. benim tecrubelerim yaşadıklarım insanlara birtakım mesajlar verir umarım.
hem bir trajedi yaşayanları aydınlık yarınlara taşımak anlamında,
hemde, sizinde dediginiz gibi tembelli ilke eden insanlara, yapılabilecek onlarca sey oldugunu hatırlatır umarim.