Bir motorun katledilişi...

:mrgreen:
genelde motorda ne gibi özelliği var denilir.
Bunda ise olmayan ne var diyoruz :queen:
Bu ybr daha yeni .6 aylık.6 ayda nasıl bu hale getirilir çözmüş değilim :mrgreen:

1.ön-arka sinyal yok
2.egsozun yarısı yok
3.Arka çamurluk yok
4.Arka stop lambası yok
balksz2pv7.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
plaka çok kötü olmus az daha küçültüp yapsa daha iyi olurdu veya eski hali çok daha iyiydi
Not: Arkadaşı tebrik etiyirum iyi katledmiş

egzoz rezil gorunuyor gercekten de..

bana kalirsa vatandas daha uzerinde calisacak gibi.. boyle kalmaz yoksa motor ya..

hele hele arka stop flm niye sokulur belli degil.. git camdan atla daha iyi..
herhalde yerine daha sekilli bisiler takcaktir kendisi..

Shakulin

haklısın da ne yapmaya çalışmış sen anladınmı dostum hele eksoz savaştan çıkmış benim gibi motosiklet almak için çalışan biri olsaydı eminim bunu yapmazdı selametle kal

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motor pert e çıkmıştır yeniden toplanmıştır son halide budur herhalde :queen:
sakama bi yana daha çalışıcaklar sanırım bu motorun üstünde

Ya ne olursa olsun YBR değil mi, güzeli mi var ki :p :mrgreen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sınyallare gelınce tamam yok ama sınyalı olupta calısmayanda cok yanııı.örnek benım jawaaa:cherry: ..heheeee:cherry: ...eksozu yemıs galıba aclıktan...
bence bı cok motordan gene ıyı duruo 3-4 eksık harıcc...

siz aynaların olduguna dua edınnn

Son düzenleme:
Motor kendisine bedavaya gelmiş heralde yoksa hiçbir zihniyet kendi motoruna böyle bişe yapılmasına izin vermez

ya hiç mi insanın gözüne hoş gelmez hiç gelmiyor kardeşim ne bu böyle en çirkin ybr yarışması felan mı düzenlenecekte ona katılacaktır nedir

ben ybr almak için yırtınıyorum adamın yaptığına bak kendisine güzel görünüyordur ama bir o kadar da tehlikeli:salut:

Şu ybr gibi güzel motordan ne isterler anlamıyorum... Yamaha görse ellerinden alıp bunların... Sanki egsos'u kesince millet "vay beee aynı r6 gibi olmuş" diyecek...
Mal kıymeti bilmeyen , orjinalden anlamayan adamlar bunlar.

Şu ybr gibi güzel motordan ne isterler anlamıyorum... Yamaha görse ellerinden alıp bunların... Sanki egsos'u kesince millet "vay beee aynı r6 gibi olmuş" diyecek...

ağzımdan aldın görkem...
bir markadan daha fazla bir şey beklemeyin...bozmayın orjinali.ybr ye acı çektiriyorlar.yada yakışan bir şey yapın.emek sarfedecekseniz orayı burayı kestireceğinize şöyle güzel bir granaj döktürün çene grenajı yapın...birazda göze hoşgelsin.bizde oturup tebrik edelim:pale:

aynen bu motorun sahibi mal kıymetini bilmiyor ..

Olmamış... Olmamış...

Güzelim YBR yi bu hale getiren zihniyeti kınıyoruz... :pr:

Biraz sert mi oldu ne? :mrgreen:

Bence arkadaşım parası çok.Denemiş kendini YBR'nin üzerinde.Sonunda olmadı diye satılığa çıkarmış.Orası galeri gibi biryer.Dahada kötüsü yeni başka bir makine alıp aynı testleri onada uygularsa!:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar