Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
imzamdaki motorlari nisan 2006 da aldım muhtemelen cbf 250yi ekimde satacam silverwinge daha 2 sene daha binmeyi düsünüyorum ondan sonra yeni motora yelken acarız
bence alınan motor uzun süre kullanılmalı. insanlar tam motora alıştıkları zaman motoru satmanın zamanı geldi zannediyorlar. motora iyice alıştıktan sonra o motorun keyfi çıkmaya başlıyor.
benim düşüncem hep bir motoru severek uzun yıllar boyunca kullanmaktır...
ilk motorumu 3.5 sene kullanmıştım
cbf i de gittiği yere kadar kullanmak istiyorum açıkçası
bu şehir içi için kalır, durumu ayarlayınca yanına güzel bir motor alınır artık...
125 lik öz çinli scooterimi alalı tam 1 yıl oluyor. 17 000 km yaptım motoruma alıştım fazlası ile başka motor alısam dahi satmak gibi bir düşüncem yok.
zaten kim alır ki :cherry:
ilk sene doya doya biniyosunuz.. Cevrenizde büyük cc li motorlar oldugu sürece sizinde içinizde daha büyük bi motor hevesi başlıyo ve cok geçmeden satıp büyügünü alıyosunuz... Yanı tahmini 1 3 yıl diyorum ben...
myheart
Walla genellemeler her zaman işe yaramıya ya.O dedigin bende olmuyo mesala Motorum hic kücük gelmedi.Sarfiyatından çok memnun oldugumdan başka motor düşünmüyürum
şimdi ben hangi şıkkı seçecem ..ben her zaman bir ufak cc motorumu satmadan tuttum ..ama başka motorlarıda aldım bindim sattım .. 2 yıl bindiğimde oldu 5 ay bindiğimde oldu alıp 1000 km yapmadan sattığımda oldu..
yıla değil de arıza süresi ve yaptığım kilometreye bakıyorum. zealsun 125-6 yı10000 km yaptığımda 5 ayda sattım. mobletimi 3 sene kullandım. şimdikinden vazgeçemiyorum ama param denkleşirse hatunumu cbf 500 ile değiştirecem. cruiser bana göre değil....