Bir motorcunun sonu

allah rahmet eylesin cok uzuluyorum abi ailesi kahrolmustur simdi cok genc yasta vefat etmis gercekten cok aci

ALLAH rahmet eylesin,nur içinde yatsın.bir çiçek daha soldu...

Bu kazayı bir arkadaşım anlattı, motosiklet sürücüsünü yerde yatarken görmüş. Umarım atlatmıştır diye burada bir araştırayım dedim, kurtulamadığını anlayınca çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

emniyet şeridi bile güvenli değil ne olacak bu halimiz allah hepimizin sonunu hayır etsin. :pale:

Hem de hiç değil, en çok emniyet şeridinde kaza yapıyoruz. Tamam, yoğun trafikten dolayı bu şeridi belki kullanmayanımız yok ama, emniyetten kasıt gerekli önlemler alınırsa geçerli oluyor. Yoksa ölüm yolu, aksini kim söyleyebilir.

Bir de E-5'in bu kesiminde soldaki dar şerit var ki sabah akşam kullanmadan edemiyorum. Genişlik bir motosikletin eninden biraz fazla. Adım adım giden trafikte hem davetkar hem kışkırtıcı bir yol. En ufak dikkatsizlikte soldaki alçak duvar veya metal bariyer bıçak gibi kesmeye hazır ve bazı motorcu arkadaşlar neyine güveniyorlarsa inanılmaz süratli gidiyorlar bu yolda, biraz temkinli gitmeye çalışan motorcuları taciz etmek de cabası..

Allah rahmet eylesin paylaştığın için teşekkür ederim motor kullanan bizler bir acı bir ders son olur umarım ateş düştüğü yeri yakar ailesinede sapır diliyorum

ALLAH GANİ GANi RAHMET EYLESİN
kalanlarına sabır versın
hepımızın bası sag olsun....
:pr: :pr: :salut: :salut: :salut: :salut:

çok üzücü allah rahmet eylesin aklımda birçok sorular uyandırdı bu yazıı saol...

Basimiz Sagolsun Arkadaslar Lutfen Dikkatli Kullanalim Motorumuz Ne Olursa Olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar