Bir motorcunun girişimi hiyarcikti.com Salata gönderen site..

Selam forumdaşlar mt.net'in eski takipçi ve üylerindenim.
Bir girişimde bulundum ve bunuda ilk motosiklet sever kardeşlerimle paylaşmaktan gurur duyarum.
Link yazının altında hocam bir bakınız.
Yorum,öneri birşeyler yazın.
Ama mutlaka yazın. :)
Sitenin altindaki hiyarciklardan sosyal medya hesaparıma ulaşabilirsiniz.
İnstagramda takipte orada yoğunlaşmayi düşnüyorum :)
İyi forumlar :)

http://www.hiyarcikti.com

Mersin İl Temsilcisi
Ne işe yarıyor bu?
paralel evrende saat kaç abi?

Hocam siteye bağlanirsaniz anlaşiliyor zaten.Dedim gavurlar yapmış biz neden yapmayalim :)

Mersin İl Temsilcisi
Ben biraz geriyim bu konularda. Açıklama yapmak çok mu zor.

Estağfurullah hocam :) Salatayla mesaj gönderiyorsunuz hocam sipariş veriyorsunuz anonim olarak mesajınızı salatanın üstüne yazıp gönderiyoruz istediğiniz yere :)

bi hıyar alamadınız mı yauuu- ŞAHİN K.

hahahahah zannedersem tek eksiğiniz hıyardı :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok yaratıcı olmuş (Y) ben beğendim :flower:

siteni türkiyeye duyurabilirsen para altında kalırsın. Bu para tuzağına düşecek milyonlar var Türkiyede...

Vallahi iyi dilekleriniz için sağolun abilerim kardeşlerim. @MoRfy belki öyle belki öyle değil reklam vermek istedim fakat acayip derecede çok ücret istediler yani bana göre çok.
Patlıcan mantıklıymış :)
Ama niye girişimime para tuzaği diyorsunuz kırılıyorum yahu :p

Super Moderator
Kargosu hıyardan veya patatesten daha pahalı tutacak bir iş :)
Ayrıca bütün gönderileri anonim yapamazsınız, yaparsanız başınıza iş alabilirsiniz, işin bu boyutunu değerlendir :) Ayrica isim #Hiyaragasi fln olsa daha şık olabilir ;)

Motosikleti
KTM 890 ADV
ücretsiz olarak verilen sanal post cihazına ne kadar güvenilebilir? daha sonra başınız ağrımasın bide kargo fiyatını biraz düşük gösterin bence 5tl hıyar 5tl kargo gibi fikir güzel

Hocam shopierin sitesinden bakarsan güvenilir bi firma zaten ve ücretsiz değil %5 komisyon 25 kr işlem ücreti kdvsiz haliyle aslına bakarsan baya pahali bir sistem :) şirketim olmadiğindan bireysel satıcı oldugum için bu maliyetlerde çalişmakte malesef zorunluyum :( ama fikirniz guzel değerlendirceğim gerçekten kargolar çok pahali. İstatisliklere göre müşterilerin %28i kargo ücretlerinin pahaliliğindan dolayi alişverişten vazgeçiyormuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

@levent gocmen abi gönderici kısmında sitenin adi yazacak ne gibi bir sıkıntı olur anlatabilirmisiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

@awsesomee anlamadiniz mi açıklayıcı olmamiş sanırım hocam :(
Mobilden yazıyorum arkdaşlar kusura bakmayin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar