bir motora bu yapılırmı?

Geçenlerde motorla biryerlere gidelim dedik arkadaşlarla , duydukki Seferihisar Sığacık (Teos) limanında deniz şenlikleri varmış. Tamam dedik tam bize göre , çıktık İzmir'den asıldık elciklere. Yarım saat sürmedi Teos limandayız , insanlar toplanmış , halk oyunları , balık ekmek , meşhur İzmir lokması. Elimizde fotoğraf makinaları , hava günlük güneşlik , deniz masmavi , salınıyor limanda tekneler.
Birden karşımızda bir anıt bir heykel sanki , dönmüş yönünü denize , bihaber coşkulu kalabalıktan , yıpranmış , kurumuş , pas tutmuş herbiryanı ama heybesi sırtında dimdik , minnetsiz.
Evet arkadaşlar tahminim birkaçyıldır orda , öyle uluorta terkedilmiş sanırım , güneş , yağmur , rüzgar , tuzlu su aman vermemiş garibime . Hikayesini çok merak ettim, ama birilerine sormaya da fırsatım olmadı. Yapılırmı bu bir emektara , acıdım doğrusu.

Ekli dosyayı görüntüle 2091
Ekli dosyayı görüntüle 2092
Ekli dosyayı görüntüle 2093
Ekli dosyayı görüntüle 2094
Ekli dosyayı görüntüle 2095

benim bisikletim bile 12-13 senedir sapasağlam. sürmezsem kapalı bir yere koyarım. hatırası yeter böyle şeylerin.

gerçekten yazık olmuş kimleri taşıdı zamanında bakalım

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Gerçekten üzüldüm özellikle jawa gibi bir emektar motora bu yapılmaması gerekiyor hiç kullanmıyorsa ver hurdacıya yada motorcuya bari parçaları kullanılsın :pale:

abi motorun bişey yokki.. taş gibi 350 çift silindir bir makine... iyi bir bakımla çokta güzel olur bence.. ama admlar umudu kesmiş atmış güzelim makineyi.. :pr:

yaw java 350 bir klasiktir diyodum bu gün bu görüntüyle karşılaştım çocukluğumun gençliğimin özentiyle baktığım motosikletini bu hale getirenler utansın derim ama belkide mantıklı bir açıklaması vardır sahibi denizde kaybolmuştur.

firtina110' Alıntı:
mondial110!
imzan yanlış sitede olduğunu belli ediyor senin açından!
selamsız hotmail com ise ayrı bir vaka!

hurdaya hurda denir ne diyecektimki

mondialdende nefret ediyorum zaten!

yaşasın suzuki ve honda!

lütfen mesaj yazmadan önce biraz düşün fevri olma:rendeer:

İzmir, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki Gazi Kadınlar Sokağındada buna benzer bir Yamaha Virago duruyor. Yazık walla.

o motorun orda ne işi var çok mrk ettim bizde ilk resimde beliren hatun arka profilden ii gözüküyor

firtina110' Alıntı:
mondial110!
imzan yanlış sitede olduğunu belli ediyor senin açından!
selamsız hotmail com ise ayrı bir vaka!

hurdaya hurda denir ne diyecektimki

mondialdende nefret ediyorum zaten!

yaşasın suzuki ve honda!

Sayın fazla akıllı arkadasım !! sunu untma (hemde hiçbirzaman) sen hondayı sevebilirsin ama MOTOR para ile alınır !!! yani her insan sevdigi seyi alamaz .. senin mondial den nefret etmen beni hiç ilgilendirmez .. bende sadece mondial yok honda da var vespada var imzam konusunda da sana hesap verecek deilim ..saygılar sevgiler..

çok üzücü.geçen pazar motor pazarında alamasam da sadece bakmak için bu java350lere bakıyordum.şimdi bu halde gördüm.hikayesini gerçekten merak ettim.
neyse artık en azından resimlerde yaşayacak:)

Beyler polemiğe gerek yok özelde tartışın derim. Forum kuralarını da bir okuyun diye hatırlatayım. Önemli olan burada açılan başlık hakkında yazılar yazmak. Fikirlerinizi almak.

Başlığı açan arkadaşım: Müsait olursan bu motorun hikayesini bir ögren lütfen oradaki tekneciler, balıkçılar falan bilir. Trafik tarafından kaldırılmaması da ayrıca tuhaf. Enteresan bir hikayesi olmalı inan bana, içim acıdı motoru o halde görünce . Sende başlığı acıklı yazmışsın be. Tuhaf oldum yani. Lütfen bir sor sanki motor, yıllardır sahibini bekliyor ya. Yav nasıl duygulandım..... :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar