Bir motor trafikten kaç gün sonra düşer?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin ama aranızda bilenler vardır... 18.02.2007 tarihinde aldığım 2007 model GSXR 600 motor 28.02.2007 tarihinde çalındı... Motor kaskolu olduğundan dolayı bir bekleme süreci var.. bu bekleme süreci ne kadardır? yani trafikten kaç gün sonra düşüyor motor? bazı arkadaşlarım 1 ay diyor bazıları 45 gün diyor.. bu 1 ayın sonunda kasko parayı verecekmiş.. hoş % kaç kesinti olacak bakalım?

motor yeni oldugu icin kesinti yapacakalrini sanmiyorum ama 45 gün bekliyceksin bu doğrudur bu arada motorun trafik tescilini düsürmeyi unutma yoksa gereksiz yere olmayan motorun vergisini ödersin devlete tutanak tutmussun ruhsat sendemi? sendeyse o belgelerle git benim motorum calindı bulunamadı trafikten düsürülmesini istiyorum de tabii 45 gün sonunda

çoook üzüldüm ya geçmiş olsun umarım halledersinn..:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor yeni oldugu icin kesinti yapacakalrini sanmiyorum ama 45 gün bekliyceksin bu doğrudur bu arada motorun trafik tescilini düsürmeyi unutma yoksa gereksiz yere olmayan motorun vergisini ödersin devlete tutanak tutmussun ruhsat sendemi? sendeyse o belgelerle git benim motorum calindı bulunamadı trafikten düsürülmesini istiyorum de tabii 45 gün sonunda

Selam güçlü motor.. evet ruhsat bende.. sigorta firmasına tutanağı ve ruhsatı faxladım zaten 10 gün sonrada trafikten düşülmesini talep edeceğim ozaman... teşekkür ederim..

Geçmiş olsun, iyiki kasko varmış önemi bir kez daha anlaşılıyor böyle haberleri okudukça.

Bir tanıdığın otomobili çalınmıştı o zaman kasko 7 gün içinde bulunamazsa yenisinin parasını veririz demişti. Zavallının arabası 6. gün bulundu hemde iki yanıda çarpılmış olarak. Eğer araç sıfırsa kıymet tenzili yapılmıyor doğrudan yenisinin parası ödeniyor. Ayrıca enflasyon klozuda seçilmişse fiyatı artsa bile karşılanıyor.

tam parasini vereceklerini sanmam,sigorta sirketleri alavere dalavere ile bir miktar parayi vermez
gecmis olsun ayrica

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar