Bir Motor Düşünün...

Yukarıdaki videonun açıklaması şöyle:
Bir araç düşünün 193 km hıza ulaşmış ve bir duvara hiç fren yapmadan çarpıyor. Sizce nasıl bir görüntü oluşur. Seyredin...

Ben de diyorum ki, bir motor düşünün. 193km ile aynı duvara çarpıyor. Fakat bu sefer arabanın yerinde sizin bedeniniz var.

Sizce böylesine bir güce karşı korumalarınız sizi koruyacak mı?

Korumalarınızı takın.
Fakat unutmayın ki hız öldürür.
Güvenli Sürüşler.
:wiinkk:

Son düzenleme:
Birde duvarında size doğru geldiğini düşünün. Ters yöne girmiş bir salak yada geri geri gelen başka bir salak mesela.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arka tekerlekler satilabilir durumda.
Bence bu mirasçilar için büyük avantaj.

Yanımda bomba patlasa hiç değilse ne olduğunu anlamam. Bombayı tercih ederim çarpmaktansa.

öyle bu durumda çarpmadan önce kalp krizinden gidilir zaten...:)

konu motor için açılmış ve mesaj yerine gitmiştir ama diğer yandan

Hep çok hızlı araçların hayalini kurarız, 280-300 yapan, 190 km deki hali görünce insan hayallerini bile sorguluyor...

Ne diyelim... roll cage ve track day candır o zaman:p

Hız düşkünü arkadaşların sonunun .ok yolu olduğuna şahit olduk..bu kaderi kendileri çizdiler...Allah ardından bırakrıklarına sabır versin diyorum..yaşamı biraz ciddiye alalım nolur...sizleri bu yaşa getirenlerin emeklerini sevgilerini düşünün onların kucağına hemşire tarafından verilişinizi hayal edin...tüm hız düşkünlerinin ruh sağlıkları bozuktur acilen tedavi olmaları lazımdır...ve arac kullanmaları yasaklanmalıdır...çünkü hepsi katil..kendilerinin katil..ya da birinin canı yakar trafik de...2 teker 4 teker farketmez ruh hastası ruh hastasıdır...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
aynı smart car gibi oldu...:p
ben de lefkoşa-girne güzergahında ford fiesta ile 140-150 basıp gidiyorum... bundan sonra biraz daha yavaş gideceğim...

ben olaya farklı bir olaydan bakmak istiyorum.

demekki air bag de kurtarmıyor + o kadar özellik bile bütün araclar sac baksanıza önü arkaya geldi.. hiç bir arac veya nesne o güce karsı koyamaz

O hızda giden bi araç betonarme duvarı deler geçer. Bu tarz bi duvarı da heryerde bulamazsınız. Bulsanız da o an 193 ile gidiyor olmassınız muhtemelen. Ne olurmuş gördük ama burası doğru. Videoyu baya önce izlemiştim.

jantların bu kadar sağlam olduklarını bilmiyodum

denekki neymiş hız yapma yorar fazlası zarar

O hızda giden bi araç betonarme duvarı deler geçer. Bu tarz bi duvarı da heryerde bulamazsınız. Bulsanız da o an 193 ile gidiyor olmassınız muhtemelen. Ne olurmuş gördük ama burası doğru. Videoyu baya önce izlemiştim.

dostum, adeta duvarı deler yoluna devam eder gibi bir anlam çıkmış ortaya. özellikle bayram dönüşünü zamanlarında motor bloğu bagaja kadar gelmiş kazalı araçlara sıklıkla rastlanıyor. duvar yoksa da insan oğlu çarpacak başka bir obje buluyor kendine. bunlardan en kötüsü ve sıklıkla rastlananı da yüksek hızla öndeki araca arkadan çarpmak.

d%25C3%25BC%25C5%259F%25C3%25BCnemedi.jpg

190la motordan pek sağlam çıkmak imkansız gibi bişey olur heralde :) o değilde adam focusun jantlarını çıkarır en azından :)

Züürt tesellisinin okunu çıkarma bu olsa gerek.

yaşadığım memlekette bi kazaya şahit oldum arkadaşlar kaza yapan arkadaşıda uzaktan bilirim bu arakadaş kafada kask yok koruma hiç bişey yok tabi arkasındada biri var oda aynı şekilde bu adam şehir içinde 200 km hıza bas tabi arabanın biride artık görmedi mi aynaya mı bakmadı sen dut sağ şeritten birden dönmeye kalk motorda çok hızlı dut 200 km hızla arabaya vur aman allahım tabi bazı arkadaşlar şöyle söylüyor arabaya felan çarparsam üstünden uçar aracın öbür tarafına düşerim gibi laflar felan hiç alakası yok inanin adamın kafası felan parçalandı 2 sıde rahmetli oldu daha fazla detaya girmiyom inanin şokunu 1 ay atlatamadım daha hala dün gibi hatırlıyorum bana çok büyük bir ders oldu atık daha dikkat ediyorum korumalar felan olsun hız olsun arkadaşlar korumasız trafiğe çıkmayalım bu videoyu görünce hemen aklıma geldi yazmak istedim saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Allahım kimseye kaza bela göstermesin çok kötü bi olay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar