bir motor başka bir motorLa çekiLir mi ¿

Geçen yıl arkadaşımın HONDA titan 125'i yolda kalmıştı.Çayırova'dan Gebze'ye kadar çektim.Hemde Mobstar 52 ile. Ama rampa çıkarken kayıştan koku geliyodu.

ben çektim. üzeri lastik film kaplı çamaşır ipi kullandım. bir önceki motosikletimi de taksiye çektirmiştim. gerekir diye nefret ettiğim film kaplı çamaşır ipini hep yanımda bulundururum. tedbir. işin doğrusu tam ortasında yaylı makara bulunan çekme halatıyla çekmektir. bu güçlü bir şekilde yaylanarak öndeki aracın torkunu birden ön çatalınıza yemenizi engelliyor. hep gergin duruyor ve gücü yavaşça iletiyor. (nerede satıldığını bilen varsa arıyorum!) yoksa öndeki araç her kalkışta sürekli olarak bağlantı noktasına zarar verir.

ayrıca fizik duygusundan yoksun taksiciye ön çatalınızdan çekilirken sürüklenme etkisiyle virajlarda manevra kabiliyetinizin yarının altına indiğini belirtmelisiniz. viraja çok yavaş girilmeli.

valla benim eski xt 500 ümü hem r6 ile hemde araba ile cektirdim biraz zor oluyor ama cektirdim ikisindede abim cekti ben abimin r6 sı ile biraz szor oldu ama yaklaşık 7 8 km cektik araba ile ise 10 15 km çektik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar