- Konu Yazar
Bana richmans club gibi geldi.Sertifikaları almak kolay bu arada 20 yaşındaki gençlerimizde rahatıkla alabilirler bende bile varomm uluslararasıdır amerikada piyasaya çıkmıştır genelde demir kıç rallylerine katılırlar.Genelde başkanları paplicity kısaca pr çalışması yaparak eğitim olayıdan para kazanırlar seminer gibi.Sürüş konusunda herdaim bmw servis araçları hazır bulunmaktadır çünkü bmwnin tamiri zordur gibisinden ilkeleri vardır
Geneli doktor ve mühendis yada iş adamı tayfasıdır başkan çünkü öyle seçer,nede olsa para kazanmak nihai amaçtır.Gezilere asla parasız çıkılmaz
fotografdada görüldüğü üzere yaşlar gerçekten yüksek kaslar erimiş yerini bira göbeği almış insan merak etmeden duramıyor acaba moğolistanda yolda kalsalar o motoru nasıl kaldırıcaklar
hmm doğru eğitimlerde anlatıyorlardı 1 kişi olmazsa 2 kişi yardım eder
![]()
Omm nin açılmı şu olsa gerek One More Money.
Unutmadan kendileri ile ilgili bir anımı anlatim,3 tane büyük bmwli arkadaş benim harleyin yanından fişek gibi geçtilerhoş benim yanımda pizzacılar da fişek gibi geçiyor o ayrı mesele haha,neyse güzargah anadolu feneri bilenler bilir arnavut kaldırımı bir yokuş vardır kalenin orda ben arkadan pırpır çıkıyorum tırtıl edasıyla bunlarada bakıyorum bir yandan bir acemilik seziyorum çünkü aşırı gaz vermeler debriyaj geri kaydırmalar falan lakin olan oldu arkadaki kırmızı bmw yere yuvarlandı.Hemen indim yanına koştum birde ne görüm kız çıktı motorun altında can çekişiyor,arkadaşlarına bakyorum hala motorlarını park etmeye çalışıyorlar yardıma koşacaklar ama motoru daha yokuşda park etmeyi bilmiyorlar didiniyorlar sanırım kurslarda öğretmemişler her neyse ben hemen motoru kaldırdım kız ayagını çekecek kadar çekti kurtuldu sonra motoru yan bıraktım gene dedimki gel motoru şöyle tut şöylede kaldır yapabilirsin ço basit yok kızcagız hemen kaldırdı,ama hala arkadaşları park meselesinde
ee sonuçta bmw bu parkıda bir mesele.Ben kişisel fikrimi söylim bunlar zengin klüpleridir para yerler bitirirler aynısı harledede var hog diye harley owners club bir geiye gidersin onlarla cebinden 500 tlyiuçururlar bir eğitim verirler 1000 tl uçar gider.Gerçek motor klüpleri parasız yapar bazı şeyleri genç arkadaşları dışlamaz olara yol gösterir.Neyse bana ne oluyorsa emilicek kanlar nasolsa doktorlarda mühendislerde bolca mevcut ama insanları aşağılamasınlar lütfen buna çok kızgınım yok senin sertifikan yok motorcu değilsin biz şurayı gezdik motorcuyuz bmwmiz var şuyuz buyuz demesinler grup halinde çok şirinler ama bireysel olarak çok egolular tanıdıgımdan söylüyorum.
Sayın Dersansport,
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz(Cehaletin en tehlikelisidir) ve somut kaynaklara dayanmadan bir topluluğu terbiyesizce eleştirmektesiniz.
Bende OMM üyesi değilim ama size bu satırları yazmak zorunda kaldım.
Ordan insanlar tanıyorum,yorumlarınıda yazmışsınız.Kimsiniz ve kimi tanıyorsunuz?
İthamlarınızın arkasında duracak kadar dürüstseniz kimliğinizi açıklamaktan çekinmezsiniz,fakat amacınız sanal ortamın gizliliğine sığınıp belli amaçlar uğruna birilerine saldırmaksa o başka.
Richmans club ve sertifikaları almak kolay şeklindeki tespitleriniz OMMyi bırakın tanımayı,yanından bile geçmediğinizi göstermekte.
Amerikandan ortaya çıktığını düşünmeniz Eeeeee,bunlar olsa olsa ordan çıkmıştır,dur böyle uydurayım şeklinde oluşmuş bir söylem sanırım çünkü OMM %100 Türkiyede kurulmuş bir organizasyondur.
BMW ile alakalı bir kompleksiniz var sanırım(Ben Honda kullanmaktayım,hemde öyle kocamanlardan değil).
OMM nin sürüşlerine katılmış olsaydınız 150 cclik bir motorsikletle sürüşlere katılabilindiğini,tek sınırlamanın Güvenli sürmek olduğunu bilirdiniz.
Anınız için teşekkürler,uzun süre gülmemi sağladı,ayrıca yaratıcılığınızı biraz daha geliştirin.
Mesela; Altın kaplı,ceylan derisinden yapılmış montları olan,motorları elmas ve yakutlarla süslü OMM sürücüleri arkalarındaki servis araçlarından inen (Servis araçları 10 adet X5 10 Adette X6) güvenlik görevlilerinin yardımını alarak Fatmagüle sarkıntılık etsinler.Sizde kılıcınızı çekip kızı kurtarın.Nasıl?