off off Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır arkadaşlar biraz yavaş olmaya ve dikkat etmeye çağırıyorum herkezi özellikle yarış motorları olanlara ölüm makineleri bunlar dikkat dikkat dikkat bazı motorların satışlarını durdurmaları gerek bence yada sattıkları kişiyi eğitimini almış o motorun hakkını verecek kişilere satılması gerekir motor camiasının ve derneklerin bu motor ları ve bunları alanlara özel araştırma yapmaları lazım bence ehliyetten harim bi eğitimden geçip öle almaları lazım ama nerde türkiyede böle dernek lokal cemiyet sendika devlet
Rabbim sabır versin kardeşimiz nur içinde yatsın o hep bizimle yaşayacak sizlere sabır diliyorum ne mutluki böyle bi ailesi var birgün hepimiz bibirimize kavuşacağız.ölen kişi benim kardeşimdi öz ablasıyım allah herkezden razı olsun rahmet okuyan herkezden merak edenler olmuş kaskı varmıydı diye vardı ayağı kırılmış hasteneye kaldırılmış iyimiş fark edilmeyen iç kanamadan malesef onu kaybettik acımız çok büyük biliyorumki mutlu öldü çünkü motordan ölürsem mutlu ölürüm diye konuşurdu hep sevenide çokmuş saolsunlar son yolculugu çok kalabalıkdı cenazeye katılan herkeze allah razı olsun diyorum allah kimseye kardeş acısı vermesin