Bir Merhaba da Benden..

Zk0Gdg.jpg
[/url][/IMG]

2 Hafta oldu alalı bu forumda ki güzel ilgi alaka heveslendirdi iyice beni.. Zaman zaman oluşan tereddütlerimde destek ,malum motor kullanımı aile diyaloklarından doğan moral bozukluklarında heves verdiniz. Teşekkürler, ve belki biraz geç oldu ama "Merhaba...:rendeer:"

h.olsun çanta demiri güzel topcase ufak geldi gözüme sanki şöyle eli ayağı güzel bi 40 küsürlük topcase daha güzel iş görür sanırım birde ön cama güzel bir tur camı bide 200ns yapılan gidon yükseltme :rendeer: gibin olur

Teşekkür ederim çanta biraz ufak tek kask alıyor birde eldiven dizlik hantal bi görüntüsü olsun istemedim.

Aramıza hoşgeldin umarım keyifli bol kazançlı bir forum olur senin için burası :)

bende ilk başda ufak çanta olsun dediydim, sonuçda ilk motorumdakide öyleydi işimi görüyordu, satın aldığım servisin ustaları
git bunu geri ver bizim mahazaya sana dediğimiz modeli al dediler, daha yakışıyor dediler, onların dediğini yaptık, hem görünüş daha iyi oldu, hem alan 2 katına çıktı, sepet tek tuşla ayrılıyor motordan bu arada, ve 2 kaskı alıyor içine ls2.

pulsar 200ns 3 buji arka disk, orta ayaklık yok. alarm konusunuda unutma.

7g5V2Y.jpg

Zk0Gdg.jpg

görünüşe göre kasa ve şase birebir aynı.

Son düzenleme:
Çanta konusunda belki bi tık daha büyük olsa daha iyi olabilir geri verme olmazda belki aldığım fiyatın altında verip üstünü tamamlarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar