Bir Limonata Furyasıdır Almış Başını Gidiyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki sene önce sanırım uludağ başlatmıştı bu işi şimdi markete gidiyorum su firmaları bile limonata satıyor hazır sanırım en güzeli yine uludağ ama hiçbirisi pastanedekini tutmuyor..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
büyükçe bir bardağın içine 1 şişe sade soda + bir miktar limon suyu + sodanın yarısı kadar meyva suyu
soğuk içiniz.... afiyet olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
iki sene önce sanırım uludağ başlatmıştı bu işi şimdi markete gidiyorum su firmaları bile limonata satıyor hazır sanırım en güzeli yine uludağ ama hiçbirisi pastanedekini tutmuyor..

::145:: ::145:: ::145:: ::145:: ::145::

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Ahh musti81 nerelerdesin şimdi? :)

limonata dedinmi şiveps :mrgreen: derim.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mustiyi çizdiler 9 eylülde bitiyo cezası

Ben hiç birini limonataya benzetemedim uludağınki bir limonataya göre çok tatlı cappnin su gibi yani evde kendinzi yapsanız daha iyi.Birde hatırlarmısnız bilemem ama ülkerin oranj diye kutu portalkal suyu üretmişti onun içinde portakal parçacıkları var bence limonatıyıda öyle yapmalıları lazım daha güzel olucağına eminim.

bende bi tarif vereyim çok güzel oluyo yoğurdu bi kaba koyuyoruz kaymaklı olursa daha güzel olur sonra onu mixer den geçiriyoruz azcıkta kendi suyundan koyuyoruz sonra sade sodayı alıyoruz(kuzuluk olursa iyi olur en çok fışkırttıranı o) sonra sodanın kapağını bıçak ile azcık açıyoruuz sonra sodayı ters çevirip başlıyoruz çalkalamaya sonra oluyo size süper bi ayran bu arada tuz da koyun söylemeyi unutmuşum

bende bi tarif vereyim çok güzel oluyo yoğurdu bi kaba koyuyoruz kaymaklı olursa daha güzel olur sonra onu mixer den geçiriyoruz azcıkta kendi suyundan koyuyoruz sonra sade sodayı alıyoruz(kuzuluk olursa iyi olur en çok fışkırttıranı o) sonra sodanın kapağını bıçak ile azcık açıyoruuz sonra sodayı ters çevirip başlıyoruz çalkalamaya sonra oluyo size süper bi ayran bu arada tuz da koyun söylemeyi unutmuşum

Kandıra,yoğurt ve ayran olunca güzel olur:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar