Bir kere ters dönmüş, İki kere yan yatmış...

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
BBRR

Ya kardeşim bırak Barış abinin yakasını :queen::queen:

Panayırlarda, silindir içinde dönerdi cevval motorcular:cat:
O zamanlar Rus (Bulgaristandan kaçak gelme) ve Jawa lar ile yaparlardı. Motor fırıl dönerken, bazen teklerdi ve motorcu taklalı düşüş yapardı:queen:Ters Düşmüşlük bu heral.
Hey gidi günler:pale:

Panayırlarda, silindir içinde dönerdi cevval motorcular:cat:
O zamanlar Rus (Bulgaristandan kaçak gelme) ve Jawa lar ile yaparlardı. Motor fırıl dönerken, bazen teklerdi ve motorcu taklalı düşüş yapardı:queen:Ters Düşmüşlük bu heral.
Hey gidi günler:pale:

Sevgili Muzaffer çok eskilere gittiniz,yaşlar ortaya çıkacak.:wiinkk:

Yavv İhtiyar:pale:
Çocuklara fikir olsun diye yazdımdı. Elbette Çakı gibiyiz evvellalah :queen:
Ama o kabadayı gençlere hayran olur, ben de motorcu olacam derdik yalanmı:queen:

Mersin İl Temsilcisi
karbüratör yeni (ikinci el) ve sonra eklemiş, tüm parçalar orjinal ve sıfırdır diye. anlamadım valla...

yavv yürekçe arkadaş:queen:
sen de amma yokuşa sürüyon yavv:queen:
ikinci elin en temizinden SIFIRI işte:queen:
Anladın di mi:cat:
heheh

Valla ben ilk ilandaki arkadaşın samimiyetini ve dürüstlüğünü takdir ettim; hatta kendisine bir tebrik mesajı gönderdim. Racing piyasasını bilen bilir 2006 300 km.de pert makineleri bile allayıp pullayıp gazlamalar, nakil yaptırıp plaka yenilemeler, şasi yamultup sıfır ayarında diyenler...acil ihtiyaçtan deyip 2.ele 0 bayi fiyatının üstünde fiyat çekenler of oofff daha neler....bu camianın dürüst arkadaşlara ihtiyacı var.

Ya dishy nereden buldun bu ilanı, tıpkı benim motorun başına geleni anlatıyo ha :mrgreen:

cok deneyımlı bı motor bu ya düşün artık ters donmuslugu bıle war o kadar yanı.. hatta bunun yanında ıkı kere yan yatmıslık.. hangımızın motoru bu kadar deneyım sahını.. yıgıdı oldur hakkını yeme:mrgreen::mrgreen::cherry::)

Satılırsa Ekim e satılmazsa Kasım a kadar olayından sonra ikinci vaka :mrgreen::mrgreen::queen:

1998 model GSXR 1100. Motor Açıldı. Yataklar yeni, senkmanlar yeni, alt kapak üst kapak yeni, ön gergi arka gergi yeni, Krank zinciri yeni, devriyaj bilyesi yeni, gidon alt ve üst bilyeler yeni, benzin filtreleri yeni, bobinler yeni.Motor adam edildi yani. Senkron sorunu vardı. Karbüratör değiştirildi (ikinci el), (yazdığım tüm parçalar orjinal ve sıfırdır.) Alarm taktırıldı. Boya ister: 21.000 de ancak 30.000 de olduğu biliniyor. 1 kere ters dönülmüşlüğü, 2 kere yan yatmışlığı var. Speed figther egzos var. Makine süratli ve iyi yakıyor. Acil değil, ihtiyaçtan değil, modelliye geçiş nedeniyle satıyorum.​

Almayı düşünen olabilir belki ;)

çok harika bir ilan :queen:

karbüratör değiştirildi 2.el

tüm parçalar orjinal ve sıfır :queen:

ya arkadaşlar sizde motorcumusunuz motor neden ters dönmesin dönerrrr hatta ben bi keresinde ters bi şekilde dreksiyonla arçının üzerinde gitmiştim yaparım öyle şeyler arada bir o motoruda sattım belki söz konusu motor odur yani bunları yapan benim motor bu terste gider düzde gider havada bile gittiiği olmuştur yeryer ya arkadaş öldüm gülmekten motor motor değil F16

Ben Olsam O Motoru Yakardim Yinede O Ilani Vermezdim

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu adam dürüstçe yazmış daha ne olsun? Bunda gülünecek ne var?
Kız gibi motosiklet mi deseydi?

motor ebesinin fotoğrafını tersten görmüş yani...
hehe:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar