Gecmiş olsun yazın o yolda çok buna benzer kazalar oluyor ucuz atlatmışsın ilk ve son olur inşallah
çok geçmiş olsun...siftahı yapmışsın...
abi masrafları kepçeden alsaydın bari iyi sabırlıymışsın ben o sinirle edemı döverdim heralde çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Yazınızda aynı zamanda birşeyler de öğrettiğiniz teşekkürler.
Geçmiş olsun...... :rendeer::rendeer::rendeer:
Aynı olayı yaşasaydım, motorumdan daha fazla hasarı o kepçeyi sürenlere verirdim.... SAbırlıymışsın...Hadi ya daha süratli olsaydın?... Allah korusun....
Aslında o kepçeyi onlara verenin ifadesini almak lazım... Hata kepçede demiyorum ama sonuçta kepçe... Geldiğini görüp durması an meselesi... Çabucak durabilirdi..Demekki dikkatsiz kullanıyor.. Genç olması buna delalet...:farao::farao::farao:
İlerisini görmediğimiz ya da bilmediğimiz yolda çok dikkatli olunması gerektiğiniz ifade eden bir konu olmuş...Paylaşımın için teşekkür.... :cat::cat::cat:
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Ben de yaklaşık 4 saat önce keskinliğini farkedemediğim viraja hızlı girmem nedeniyle kaza yaptım. Yerde 6-7 metre kadar sürüklendim. Motor önde ben arkada iyi sürüklendik. Gerçi motor bir de takla attı. Korumalarım sayesinde ucuz atlattım. Motor pert oldu sandım ama nanılmaz sağlammış. Ayrıntıları sanırım yarın bir konu açarak yazacağım. Şu anki ruh halim uygun değil. Tartışılması, paylaşılması gereken şeyler var her kazada olduu gibi.
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Ben de yaklaşık 4 saat önce keskinliğini farkedemediğim viraja hızlı girmem nedeniyle kaza yaptım. Yerde 6-7 metre kadar sürüklendim. Motor önde ben arkada iyi sürüklendik. Gerçi motor bir de takla attı. Korumalarım sayesinde ucuz atlattım. Motor pert oldu sandım ama nanılmaz sağlammış. Ayrıntıları sanırım yarın bir konu açarak yazacağım. Şu anki ruh halim uygun değil. Tartışılması, paylaşılması gereken şeyler var her kazada olduu gibi.
Öyle guzel anlatmissin ki insanin, ulem bir kaza daha yapsa da gelip burda baslik açsa diyesi geliyor.
Gerçekten ucuz atlatmissin.
Kepçeye kitlenip direk uzerine de gidebilirdin.
Kepçe hayvan gibi geliyor olabilirdi.
Kepçe yerine bir kamyon hayvan gibi geliyor olabilirdi.
Biraz sans, biraz kafani kullanman sayesinde, topigi kendin açtin.
Yoksa muhtemelen yarin senin yerine duyan baska bir arkadasimiz açacakti.
Kaskin çenesinin aynaya vurmasi çok enteresan geldi bana.
Yere yatarken mi vurdu acaba?:silent:
Bir sorum daha var.
O kepçe tek basina mi yol aliyordu?
Onunden arkada buyuk bir araç oldugunu isaret eden, oncu araç yokmuydu?
Yoksa sen mi fark etmedin?
Bunu Turkiye'de yol guvenligi meselesinin açilimini yapmak için soruyorum.
Buyuk geçmis olsun.
Basta yazdigimi ciddiye alma,umarim son kazan olur.:cat:
büyük geçmiş olsun ama motoru kaldırıp eve gitmeni biraz eleştirmek istiyorum;
bak o çocuk belki yarın o kepçeyi o yolda tekrar sürebilir önemli olan ayna değil başka birinin daha canının yanmaması
sana birşey olmaması başka birinin bu kadar ucuzz kurtulacağı anlamına gelmez
çocuğun iyi niyeti birşeyi değiştirmez
''cehenneme giden yol iyi niyet taşlarından yapılır''
olayın polise intikal etmesi gerekirdi!!!