Bir Kazada Benden...

Arkadaşlar merhaba 3 sene önce yaptığım bir kazayı sizin ile paylaşmak istiyorum;

Motorum Honda CGL 125 idi. Halaoğlundan taksit ile 1600 TL ye almıştım.:) İlk motorumdu. Biraz kullanımdan dolayı sıkıntıları vardı. Ama gerçekten bana motor tecrübesini yaşatan ilk motor olduğu için onu çok seviyordum...:rendeer: Aynaları aldığımda çatlaktı. Kullanımdan dolayı iyice kırıldılar. En son bir arazide kullanırken sağ aynası üzerine düştüm ve komple kırıldı. Yaptıracaktım ancak işten zaman bulup götüremedim. Büyükçekmecede de o zamanlar honda parçaları satan bir firma yoktu. İstoç tarafıda bir yer buldum. Oraya götürmeye niyetleniyordum. Tam götürmeye niyetlensem bir bakıyordum ki arka lastik patlamış...:pale: Bu sefer onun ile uğraş...:pr: neyse çok fazla uzatmayayım. Şirinevlerde idim. Misafirliğe gitmiştim. Saat 10:00 gibi büyükçekmece istikametine gitmek üzere E-5 den yola çıktım. Aynalarım yoktu...:pale: Ama hep uslu uslu gidiyordum. Zaten istesemde agresif gidemezdim 125'lik cgl de:pale: Beylikdüzü rampasına gelmiştim. Eski tatilyayı çıkarkenki yokuş bilirsiniz. 50 ila 60 arasında bir hız ile sağ şeritden gidiyordum. sonra sol tarafımdan beyaz bir araç gelip hızlı bir şekilde bana çarptı.:sunny: E-5 üzerinde araçlar vızır vızır bilirsiniz. Ben başladım yerde takla atmaya... Ama resmen şoka girdim :sunny: Ne olduğunu anlamadım bile... Sonra bir anda aklıma geldi yuvarlanırken kendimi yolun kenarına atayımda beni arkamdan gelen araçlar ezmesin... yuvarlanırken kendimi yolun kenarına atmaya çalışıyorum. Sonra nihayet durabildim. Bu kaza anındaki anlattıklarım en fazla 15 saniye sürmüştür... Ama sanki dakkalar geçmişti. Kalkmaya çalıştım. İlk kalkma hareketimde belimde ciddi bir ağrı hissettim sonra tekrar oturdum, ama vaz geçmedim ve kalktım... Kask kafamdan çıkmış sağ şerite fırlamış, Motorum ise sol şeride nerede ise karşı şeride geçecekken bariyetlerin orada sıkışmış... Kalktığımda tırafik durmuştu arkamda kamyonlar vardı 2 tane ve taksiler tabii... Kaza anında aklıma gelen kendimi yolun kenarına atayımda araçlar beni ezmesin düşüncesi güzel ancak fiiliyat yanlışmış ben zaten sağ şeritteyim meyer öyle yaparak daha çok kendimi yolun ortasına atıyormuşum:cyclopsan Neyse kaltığımda birazda şok ve sinirin etkisi ile "kim lan o bana vuran .....ç..c...ğ.. Kim lan bana vuran bilmem ne diye küfür etmeye başladım. Yanıma biri geldi tamam kardeş küfür etme varmı sende bir şey dedi. bende bilmiyorum dedim ve etrafıma baktım... Dirseğim soyulmuştu. Üzerimde koruma felan yok. Mont yok sadece kask var oda kafamdan çıktı zaten... Ama Allah'a şükürler olsun ki ciddi bir şeyim yoktu... Sadece sıyrıklar. Bana vuran aracıda kişiyide görmedim. Kaçmış... Yanımdakiler öyle dedi... Motorumu sol şeritden getirdi bir kaç kişi kaskımı verdiler...Bana çarpan yoktu ortada zaten trafikde akmaya başladı... Bir baktım bizim şirketin nakliye arabası hemen el ettim. Kamyona attık motoru. Motor dağılmıştı zaten... İş resmen oldu bittiye getirildi... Kazayı yaptığımda 18 yaşında idim. İlk defa tırafik kazasına karışmıştım. Hiç bir şey bilmiyordum... O yüzden de hiç bir şey yapamadım ve dağılan motoru hiçbir zararımı karşılamadan kamyona attım ve eve döndüm. motor kamyonda kaldı... Hala oğlunu aradım gel motoru al dedim. Verdiğim para sende kalsın motoruda geri al istemiyorum dedim... İki gün filan sekerek yürüdüm. Doktora gidecektim ama üçüncü gün baktım ki hiç bişe yok yürüyorum normal ve gitmedim...:bounce: Ve ilk motorumda öylece ayrılmış oldum. Sonra aileminde zoru ile 3 yıl motor alamadım ama bir kere o tadı tatdık bir daha yerimizde durabilirmiyiz:queen: Şimdide bir tane mondial dirift aldım. İnşaAllah birdaha kaza yaşamam...

Sizde öyle... Sağlıcakla kalın motorunuz hiç devrilmesin:king:

İnsan o kaza anında neler düşünüyor değil mi? Belki 1-2 saniyelik olay ama ....

Geçmiş olsun ...

Bende ilk kazamı yaptığım zaman, satayım şunu dedim.
Sonra ne zorluklarla aldım, bir satarsam, bir daha almama hiç kimse destek vermez diye düşündüm (Destek derken, onay anlamında).
Birkaç gün binemedim, sonra devam.

Zaten aha dedim şimdi gelip biri beni ezecek bende ölecem:santa: Ama Allah'a şükürler olsun verilmiş sadakamız varmış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar