Bir Kaza...

Az Önce Dükkanımın Önünde Bir Motor Kazası Oldu Olay Şöyle ;

Bu Mondialın Chopperlarından Yukarı Yoldan Geliyor Bitane Bizim Sol Taraftada Veletler Top Oynuyor.Birden Top Asfalta Fırladı Ve Mondialin Ön Tekerine Denk Geldi Adamda Malesef Kask Yoktu Kafasını Asfalta Çarptı Ambulans Falan Çağırdık Hastaneye Götürdüler.. tek Kelime Söyleyeyim Kazaları Konuşunca Olayı Tam Anlamıyoruz Gerçekten Çok Dehşet Ve İğrenç Bir Olay.

Arkadaşlar Lütfen Kasksız Binmeyelim Ve Mahellelerden Geçerken Veletlere , Çamura Ve Sulu yollara Dikkat Edelim.

Evet; gözünün önünde olunca insan etkileniyor, benim de başıma geldi.Çok korkuç, dikkatli olun :cat: :wiinkk:

Herşeyin Bir Amacı vardır. Adamlar kask ı yapmışsalar şekil olsun diye değil. Takmakta takmamakta sizin elinizde. Birisi güldürür birisi ...............................

Bende gördüğüm kazalardan sonra motosiklete binmemeyi düşündüm ama

Çünkü gözünün önünde olması çok farklı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet; gözünün önünde olunca insan etkileniyor

Bu doğru ve daha iyi ders çıkarıyor insan,kendime çok güveniyorum fakat bir anda zayıf kalmak veya bir benzerimin bunu yaşamasından etkileniyorum.
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Umarım ufak tefek bir kaç sıyrıkla atlatmıştır

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah Yardimcisi olsun motorcuya acil şifalar :rendeer:

allah motorcu arkadasimizin yaninda olsun ve kimseye takrarini gostermesin :(

Az Önce Dükkanımın Önünde Bir Motor Kazası Oldu Olay Şöyle ;

Bu Mondialın Chopperlarından Yukarı Yoldan Geliyor Bitane Bizim Sol Taraftada Veletler Top Oynuyor.Birden Top Asfalta Fırladı Ve Mondialin Ön Tekerine Denk Geldi Adamda Malesef Kask Yoktu Kafasını Asfalta Çarptı Ambulans Falan Çağırdık Hastaneye Götürdüler.. tek Kelime Söyleyeyim Kazaları Konuşunca Olayı Tam Anlamıyoruz Gerçekten Çok Dehşet Ve İğrenç Bir Olay.

Arkadaşlar Lütfen Kasksız Binmeyelim Ve Mahellelerden Geçerken Veletlere , Çamura Ve Sulu yollara Dikkat Edelim.

Ya iyi de cbalci kardeş sen neredensin, bu kaza nerede oluyor ? Allah rızası için kazanın hangi mahalde olduğunu bile belirtmemişsin.Sizin tükan Elazığ'da mı ?

tak kaskını ama dikkat et bazen kaskta para etmiyor!(1150. baskı ama olsun) Dikkat dikkat ve yine dikkat

evet insanın gözünün önünde olunca ister istemez biraz etkileniyor ama motor sevdasınıda bırakamıyor.

Ya iyi de cbalci kardeş sen neredensin, bu kaza nerede oluyor ? Allah rızası için kazanın hangi mahalde olduğunu bile belirtmemişsin.Sizin tükan Elazığ'da mı ?

Kaza Elazığda Değil Ankara / Balgatta Oldu Üstat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar