- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar,
Çarşam ba günü yani dün kurumsal şirkette çalıştığımdan dolayı izinliydim.Şirketten bir arkadaşımla gel bu fırsatı değerlendirelim uzun yola çıkalım dedik.Ve Antalya-Adrasan-Olimpos-Ulupınar-Kemer-Antalya olarak bir rota çizdik kendimize.Her neyse adrasanda dönüşte arkadaşım hangi yoldan geri dönüceğimizi şaşırmış ve durmuş.Bende o esnada sol tarafa bakıyordum tabi
niye böyle bişey yaptıysam kafamı bir çevirdim baktım arkadaşım durmuş.Ön frene asıldım baktım disk kitlendi.Napsam napsam derken baktım devam edersem arkadaşada arkadan vurucam ani bir kararla yatırdım motoru sağa doğru.Ben full ekipmandım allahtan düştüğüm gibi kalktım desem yeridir.Eldivenime baktım resmen içi yoktu.Ama elime hiç bir zarar gelmedi,herhalde düşerken elimi yere koymuşum.Pantolon ve montta bir kısım yüzülmelerle kurtardım olayı.Ama motorun farı,koruma demiri,direksiyonu,egzos koruması,ayaklığı baya bir zarar gördü.ayriyetende siperlik kırıldı,Ve 100 km lik yolu yamuk bir gösterge bayada sinir bozukluğuyla tamamladım.
Ama bu bana bir ders oldu.Bir daha ön frenle birlikte arka frenide sıkıcam,kaçış manevrası yapmaya çalışıcam
hepinize kazasız sürüşler dilerim
Çarşam ba günü yani dün kurumsal şirkette çalıştığımdan dolayı izinliydim.Şirketten bir arkadaşımla gel bu fırsatı değerlendirelim uzun yola çıkalım dedik.Ve Antalya-Adrasan-Olimpos-Ulupınar-Kemer-Antalya olarak bir rota çizdik kendimize.Her neyse adrasanda dönüşte arkadaşım hangi yoldan geri dönüceğimizi şaşırmış ve durmuş.Bende o esnada sol tarafa bakıyordum tabi
Ama bu bana bir ders oldu.Bir daha ön frenle birlikte arka frenide sıkıcam,kaçış manevrası yapmaya çalışıcam
hepinize kazasız sürüşler dilerim