Bir kaza daha :((

13.04.05 posta gazetesi

Motosikletle hız yapan Selim Ahmet Tez, yolun karşısına geçmeye çalışan Rafet Günle'ye çarptı. Günle yaralandı, başında kasıkı olmayan Tez savrularak can verdi.
İstanbul Fındıkzade'de kuaför olan, iki çocuk babası Selim Ahmet Tez (30) önceki akşam motosikletiyle geziyodu.Zeytinburnu'ndan Topkapı'ya giderken hız yapan Tez, yolun karşısına geçmeye çalışan Rafet Günle'ye çarptı.
Günle'nin ayağı kırıldı. başında kaskı olmayan Tez ise savrulan motosikletten düşüp öldü. Selim Tez kask taksaydı yaşama şansı olabilirdi. Rafet Günle'nin durumu iyi...

Selim benim arkadaşımdı.Kuaför dükkanı bizim evin yakınlarında.Allah geride kalanlarına sabır versin.Eşi ve çoçukları için çok üzücü bir olay tabi.Arkadaşlar lütfen dikkat edelim kask takma konusuna.

kusadasinda da kaza olud gecen gün adam ölmüs galiba öle diodu herkez :salut:

Allah rahmet eylesin.. Ailesine sabır versin.. :salut: FreeWind, ne kazası?

Savaş bu ismail geldiği gün yanına gittiğimiz arkadaşmıydı? çok üzüldüm yaa :pale:

çok yazık, allah rahmet eylesin.hem kask takma hem hız yap, kazamı bu şimdi?

Bu haberi ben de okudum. Tamam başında kask olmayan sürücü hatalı ancak karşıdan karşıya geçmenin yasak olduğu otobanda bu yasağı ihlal eden yaya çok mu masum???

Allah eşine dostlarına sabır versin. :salut:
Arkadaşlar yaz geldi havalar ısındı terliyoruz sıkılıyoruz vb gerekçelerle kask ve korumaları ihmal etmeyelim.
Umarım böle üzücü haberleri sık sık okumayız.

eger kızlar benı goremıyor dıye dusunursen kask takmassın bırde guzel bır hatun gorunce bole gazlarsın sonuc allah kımseye gostermesın

Bence burada "Prometheus" un degindigi nokta cok onemli kask takmamak o arkadasimizin yaptigi son hataydi belki cok uzucu bir olay ama karsidan karsiya gecmemesi gereken o kisi yarin belki bizlerden birininde sonunu hazirlayabilir bence boyle bir durumda hata li olan yayaya da buyuk bir yaptirim olmali "kasten olume sebebiyet verme gibi "

neron57 terlememek için veya hava atmak için takmıyor çoğu insan :farao:

elbette yaya hatalı ama kask takmazsan arkandan böyle yazılacak, bunu da unutmayalım!ve bu kazada yaya yüzde binbeşyüz hatalıda olsa ölen kişi geri gelmiyor.artık hatanın kimde olduğunun da bir önemi yok onun için.kafasında kaskı olsaydı belkide hastaneden taburcu olacaktı bugün.kaskımızı takalım.başkası için yada trafik polisi için değil, kendimiz için.

Camiamızdan birinin başına böle üzücü olay geldiği zaman elim ayağım boşalıyor,jawa ve prometheus kardeşimede katılıyorum.Allah geride kalanlara sabır versin elimizden birşey gelmez, sadece daha dikkatli olalım üzülen ailemiz ve çevremiz olmasın. :salut:

bu arada bu haftasaonu kusadasinda bir kaza daha oldu
bi motorcuyu daha kaybettik ayni gün 2 kisi 2 farkli kazada hayatinin kaybeti :salut:

Çok üzüldüm ya keşke demekle olmuyo ama keşke yavaş gidip kaskınıda taksaymış arkadaş.Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

beyler oradan karşıya geçme yasağı vardı çünkü kazanın oldugu yerin 50 metre yakınlarında bir üstgeçit varmış ve ayagı kırılan başbelası adam oradan gecmemeyi tercih etmiş gerçekten bunu yazarken içim titriyor Umarım bir gün yasalarımız gerçekten haklının yanında olurda bu tip insanlara üstgeçit avrken allatgeçmeyi gösterir(illk kaza için herkesin başı sağolsun)

boy

KASK TAKMAYAN MOTORA BİNMESİN KARDEŞİM !!!

KASKSIZ MOTOR KULLANANLARA GICIK OLUYORUM, BAŞLARINA GELENE DE HİÇ ÜZÜLMÜYORUM NE YAZIK Kİ KUSURA BAKMAYIN.

:pr:

Ben şubat ayında kaza yaptım, yağmurlu havada işten dönüyodum suadiye sahilyolunda arbasıyla en fazla 10km/h hızla giden bi arabaya arkadan çarptım. tahmini hızım 60-80 arasıydı heralde ki sahilyoluna gore trafiğin akış hızıydı o saatte diyebilirim..
olay anını hatırlamıyorum ama arkadan wurduktan sonra bagaj camını KASKIMLA kırıp içeri girmeden yere düşmüşüm. "KASKIM OLMASAYDI KESİN ÖLMÜŞTÜM"

Kaskımı çok sewiyorum hayatımı kurtardı. Yaşadıklarımı bitek ben biliyorum. Kask kafamda olmasaydı arabanın bagajına suratımla girecektim sonrası nolurdu Allah bilir.

Kask olduğu için sadece dudağım yarıldı o da 1 hafta içinde geçti şu anda iz bile çok az görünüyo (Haydarpaşa Numune Hastanesine götürdüler Acil Servis i çok iyiydi.)

Artık kasksız otoparkın içinde bile kullanmam.. Kaza yapınca anlıyor insan herşeyi..

KASKIMI SEWWWWİYORUMMMMMMMMMMMMM :cherry: :cat: :queen:

Saygılar.. :bounce:

Allah rahmet eylesin. Eşine ve ailesinede Allahtan sabır diliyorum. Çok üzücü bir olay ama artık elden bişey gelmiyor. Jawa kardeşime hak vermemek mümkün değil ancak malesef insanlarımız birçok konuda olduğu gibi bu konudada bilinçsiz ve umursamaz. İnsan olarak hepimizin uyması gereken kurallar ve kaideler var. Bu kurallar biz insanların sağlığı ve hayatlarımızı kolaylaştırmak için konmuş ama biz yine herzaman olduğu gibi zoru seçiyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun bilinçli yaya ve bilinçli sürücülerle dolu bir gelecek dileğiyle. Allaha emanet olun.

bası sağolsun ailesinin arkadaşlar sizede ders olsun KASK sart!!!!.....
:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar