Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Kasksizlik Daha Can Aldi...lütfen Girin Buraya
Allah rahmet eylesin. annenin babanın durtumunu düşünemiyom . daha fazla dikkat ve tam koruma diyorum arkadşlar (kask,dizlik korumalı mont ve pantolon )
hepinizden Allah razı olsun amin amin amin.motoru olanları Rabbim kaza belasız kullanmayı nasip etsin. birazda kendimize baglı bu lütfen artislikler yapmayalım şu iki tekerlekle yapan varsada özenmeyelim yapanı uyaralım.
allah rahmet eylesin bi fatiha okudum allahın takdiri akıl sır ermez ama bu yazıyı ve taziyeleri okuyan bi kardeşimizin belki hayatını kurtarır.Siz önleminizi alında gerisi allahtan dostlar.
işte gözlerin dolduğu an bu tanımasan da üzüyor ağlatıyor genç kardeşim annen baban kardeşin sevgilin dayın' halan 'teyzen 'komşuların 'mahalle bakkalın herkez i kahrettin rabbimizin taktiri ama canım kardeşim niye hem kendini hem herkezi yaktın ! ah canım kardeşim yerin mekanın cennet olsun ...hala gözlerimde yaş dilimde dua nur içinde yat...sevgili motorcu kardeşlerim abilerim ne olur eğer biz bir aile'ysek gelin şu kask takma olayını gündeme taşıyalım duyuralım tek tek uyaralım basına taşıyalım ne olur hepinizi seviyorum bizler cesaretin özgürlüğün temsilcileriyiz ama hem kendimizi hem de kimseyi yıkmaya hakkımız yok sağlıcakla kalın ...
ALLAH RAHMET EYLESİN ama yapmamız gereken bundan daha fazlası çok dikkat etmeliyiz kurallara uymalıyız ekipmana max önem vermeliyiz.çünkü bu işin hiç şakası yok.. bir anda her şey tuzbuz..hayat sıfır olmuş... ALLAH korusun