Bir Kasksizlik Daha Can Aldi...lütfen Girin Buraya

Hepİnİzden Allah Razi Olsun Buraya Mesaj Yazan Herkesten Allah Razi Olsun İnŞallah..

Allah rahmet eylesin Allah gerıde kalanlara sabır versin
Allah hıc bır motorcu kardesımıze kazabela vermesin

allah gani gani rahmet eylesin...allahtan ailesine sabır diliyorum.dualarımızı eksik etmeyelim....

başın sağolsun. Allah geride kalanlara ailesine sabır versin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Allah yakınlarına sabır versin:salut:

The Racing Başın saolsun ve Allah ailesine sabır versin ben dua mı ettim için rahat olsun

allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

Kask ve motor ayrılmaz bir ikili, bu ihmarkarlığın bedelini insanın canıyla ödemesi kadar kötü bir şey yok, kaskımızı takmadan motorsiklet kullanmak rus ruleti oynamak gibi.

:pr:

Hayatta yapacağı, yaşayacağı, göreceği ve göstereceği onca güzellik varken, ihmallerle olmasa bu sonsuz ayrılık.....Olacağa vakti geldiyse engel olunamaz ama ihmallerle de olmayacak olanı olur kılıyoruz vaktinden de önce belki...Ne o gencecik can geri gelir, ne o ailenin yüreği yanmaktan kurtulur, ne de motoru kullanan arkadaş vicdanın sesine dayanabilir bundan sonra..Suçsuz dahi olsa, o anı unutamayacak yazık ona da bu genc yaşında... Allah hepsine sabır ve kuvvet versin... Mirac 'a da cenneti mekan etsin Allah. ..Başı sağolsun dostlarının da ,ailesinin de,sevdiklerinin de..:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar